Image and video hosting by TinyPic

13/2/12

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, νομίζουν ότι όλα πια τελείωσαν και ο λαός θα τους ψηφίσει και πάλι. Δυστυχώς για εσάς, όλα τώρα αρχίζουν. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους...

Ξέσπασμα οργής των πολιτών φέρνουν σε πολλές περιοχές της χώρας τα μέτρα του νέου Μνημονίου, με τις συγκεντρώσεις να εξελίσσονται σε αρκετές περιπτώσεις σε "ντου" κατά βουλευτικών γραφείων.

Για πάνω από πέντε ώρες το Δημαρχείο Βόλου ήταν στα χέρια οργισμένων πολιτών. Προηγουμένως άνδρες των ΜΑΤ έκαναν αδικαιολόγητη επίδειξη δύναμης εναντίον 10.000 και πλέον πολιτών, οι οποίοι διαμαρτύρονταν, πνίγοντάς τους στα χημικά, μπροστά από τα γραφεία της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά την κορύφωση της τεράστιας σε όγκο πορείας φιλάθλων των δύο ομάδων της πόλης, Ολυμπιακού και Νίκης Βόλου, συνδικάτων, λαϊκών συνελεύσεων, κινημάτων και απλών πολιτών και ενώ το κύριο σώμα της βρέθηκε έξω τα γραφεία της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας, άνδρες των ΜΑΤ επιτέθηκαν αδικαιολόγητα με χημικά, πνίγοντας κυριολεκτικά γέροντες, γυναίκες και παιδιά.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .