Image and video hosting by TinyPic

1/4/08

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είμαστε μια μεγάλη παρέα, που ο σκοπός μας δεν είναι να βγάλουμε λεφτά μέσα από αυτό το ιστολόγιο. Έχουμε τις δουλειές μας, αλλά απεχθανόμαστε τους πολιτικούς. Δεν θέλουμε να ακούμε τα βρομερά τους ψέματα και μας αρέσει να πηγαίνουμε κόντρα στο βρομερό σύστημα που έχει έναν και μόνο σκοπό. Να τα παίρνει από τους πολλούς και να τα δίνει στους λίγους.
Κάθε μέρα ψάχνουμε για ειδήσεις και με τον δικό μας τρόπο τις σατιρίζουμε (συνήθως μέσω τον επικεφαλίδων μας), ή τις καυτηριάζουμε. Επίσης είμαστε κατά κάθε θρησκείας που ο μόνος της σκοπός είναι να αποκοιμίζει τα πρόβατα = λαούς και να τα κρατάει υπόδουλα στο βρομερό σύστημα των λίγων.
Αυτοί είμαστε με λίγα λόγια και δεν φιλοδοξούμε να καταφέρουμε τίποτα. Απλά προσπαθούμε με τον τρόπο μας να ξυπνήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα πρόβατα.
Ευτυχώς για εμάς, ποτέ δεν διαφημιστήκαμε στέλνοντας με e-mail τις αναρτήσεις μας, όπως κάνουν αρκετοί ηλίθιοι του διαδικτύου, για να πάρουν μερικά «κλικ» ακόμα. καταφέραμε να αναρριχηθούμε σε μια αρκετά καλή θέση στις προτιμήσεις σας χωρίς καμιά διαφήμιση και αυτό το θεωρούμε επίτευγμα.
Φυσικά είμαστε κατά των διαφημίσεων μέσο της Google, γιατί το θεωρούμε εξευτελιστικό να απλώνουμε το χέρι σαν ζητιάνοι για να εισπράξουμε μερικά λεπτά του euro στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Δεν φτάνουν δηλαδή οι διαφημίσεις των ΜΜΕ που σου σπάνε τους όρχις, θα πρέπει και οι bloggers να αντιγράφουν τα ΜΜΕ που δήθεν αντιπαθούν;
Επίσης δεν εκπροσωπούμεθα και δεν εκπροσωπούμε και κανέναν. Είμαστε ανεξάρτητοι και έτσι θα πορευτούμε όσο αντέχουμε. Αλλιώς ένα ωραίο πρωί θα κλείσουμε το ιστολόγιο και από εκεί πάνε και οι άλλοι που λένε.
Αυτοί είμαστε με λίγα λόγια και ευχαριστούμε όλους όσους μας τιμούν διαβάζοντας μας.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .