Image and video hosting by TinyPic

6/2/12

Η Ελλάδα δεν υφίσταται ως κυρίαρχο κράτος. Τα έχουν δώσει όλο οι άθλιοι πολιτικοί...

Ελλάδα ώρα μηδέν. Ούτε το Σύνταγμα της Ελλάδας, ούτε τους νόμους αυτής εδώ της υποτίθεται ελεύθερης και κυρίαρχης χώρας, σέβονται πλέον οι δανειστές - δυνάστες μας, προχωρώντας σε πρωτοφανή παρέμβαση στα εσωτερικά μας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η εμπλοκή των διαπραγματεύσεων εδώ και περίπου μία εβδομάδα μεταξύ της κυβέρνησης και της τρόικας, δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα καλά οργανωμένο σχέδιο ούτως ώστε να οδηγηθεί -τεχνηέντως- η Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού της χρεοκοπίας, για να επιτευχθεί πρωτίστως η παραμονή του μεταβατικού πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, στην εξουσία μέχρι το 2013.

Κυβέρνηση Παπαδήμου μέχρι το 2013
Οι ξένοι ηγέτες σε αγαστή συνεργασία τους τοκογλύφους - δανειστές της χώρας, επιδιώκουν να περάσουν όσα από τα σκληρά μέτρα μπορούν, σε βάρος πάντα του ελληνικού λαού, διατηρώντας ως ενορχηστρωτή του σχεδίου τους, τον πρώην αντιπρόεδρο της ΕΚΤ, Λουκά Παπαδήμο, ο οποίος -εκτιμούν τα διεθνή Κέντρα- ότι μπορεί να αποτρέψει τη λαϊκή εξέγερση, κάτι που δεν θα συνέβαινε εάν επιχειρούσαν να περάσουν τα ίδια μέτρα και το τιμόνι της χώρας, κράταγε ένας εκ των τριών πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Γνωρίζει τις σκέψεις τους ο Παπανδρέου
Η αποκλειστική μας πληροφορία, ενισχύεται από το ήδη καταγεγραμμένο γεγονός της επιστολής του Γιώργου Παπανδρέου -που ούτε λίγο, ούτε πολύ αδιαφορώντας για τη λαϊκή βούληση και πιθανότατα γνωρίζοντας περί του «βρώμικου» σχεδίου των δανειστών μας- στον μεταβατικό πρωθυπουργό, όπως επίσης και από την χαρακτηριστική ατάκα του Γιώργου Καρατζαφέρη για την ανάγκη παράτασης της κυβερνητικής θητείας, με ανασχηματισμό τεχνοκρατών στα πρότυπα της γειτονικής Ιταλίας.
Οσον αφορά, τέλος, τον Αντώνη Σαμαρά το «παιχνίδι» πλέον περνάει αποκλειστικά και μόνο στα χέρια του, με τον πρόεδρο της ΝΔ να είναι ίσως ο μόνος που μπορεί να ακυρώσει το επεκτατικό σχέδιο των… υπογείων των Βρυξελλών, που φέρουν τη σφραγίδα των κυριών Λαγκάρντ και Μέρκελ.


Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .