Image and video hosting by TinyPic

10/2/12

Οι Γερμανοί ζητούν κι άλλα μέτρα...

Περίεργη εξέλιξη για την ελληνική συμφωνία σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης του Eurogroup καθώς ευρωπαίοι εμπειρογνώμονες, έχοντας προφανώς πολιτικές εντολές, απαίτησαν για να γίνει αποδεκτή η συμφωνία των κομμάτων με την τρόικα και τις υπογραφές των πολιτικών αρχηγών ενώ θεώρησαν απαράδεκτη την προθεσμία των 15 ημερών για να εξευρεθούν τα 300 εκ. ευρώ.

Πηγές από τις Βρυξέλλες ανέφεραν γύρω στις 19.00 πως υπάρχουν σοβαρές αντιρρήσεις πριν από την έναρξη του Eurogroup που έχουν να κάνουν τόσο με το ίδιο το πρόγραμμα όσο και με το PSI. Οι πιο σοβαρές ενστάσεις εκφράζονται από την Γερμανία, με εκφραστή τον Σόιμπλε που ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησε και αλλα μέτρα! Να σημειωθεί ότι μεθαύριο κλείνει το Γερμανικό Κοινοβούλιο για δύο εβδομάδες και απομένει μόνο η αυριανή ημέρα για την έγκριση των εγγυήσεων για το PSI.

Προσερχόμενοι στην συνάντηση του Eurogroup αρκετοί ευρωπαίοι εταίροι εξέφρασαν την πεποίθηση τους ότι απόφαση για το δεύτερο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα δεν πρόκειται να ληφθεί το βράδυ της Πέμπτης.

«Δεν πιστεύω ότι θα έχουμε απόψε μια οριστική και τελική απόφαση. Εχουμε να συζητήσουμε αρκετά στοιχεία των προτάσεων που έχουμε ενώπιόν μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιουνκέρ.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .