Image and video hosting by TinyPic

10/2/12

Για την σφαγή που κάνετε εσείς στην Ελλάδα ούτε κουβέντα ε;

Ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας, Alain Juppé, καταδίκασε την Πέμπτη την «καθημερινή σφαγή» στη Συρία, καλώντας τον πρόεδρο της χώρας να σταματήσει άμεσα το «λουτρό αίματος».

«Θα δώσω μάχη με όλη μου την δύναμη εναντίον αυτού του σκανδάλου, εναντίον αυτής της καθημερινής σφαγής στη Συρία», τόνισε αρχικά, μιλώντας σε ακροατήριο περίπου 500 ανθρώπων στη Χάβρη στο βορειοδυτικό τμήμα της Γαλλίας με θέμα την εξωτερική πολιτική της χώρας του.

«Είναι αλήθεια ότι πήγα στο Συμβούλιο Ασφαλείας και προσπάθησα να υπάρξουν εξελίξεις για αυτό το θέμα. Δεν καταλήξαμε εκεί, ωστόσο δεν τα παρατάμε. Υπάρχει μια νέα γαλλική ιδέα η οποία θα επιτρέψει, το ελπίζω, να υπάρξει πρόοδος στην κατάσταση, δηλαδή μια σύνοδος των φίλων του συριακού λαού για να ασκηθεί μεγαλύτερη πίεση στη Ρωσία και στον πρόεδρο της Συρίας», πρόσθεσε.

Πάνω από 80 άνθρωποι σκοτώθηκαν την Πέμπτη στη Συρία, στην πλειοψηφία του άμαχοι στη Χομς, πόλη που αποτελεί εστία της αντικυβερνητικής εξέγερσης και εναντίον της οποίας επιτίθενται οι κυβερνητικές δυνάμεις.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .