Image and video hosting by TinyPic

3/2/12

Καλέ τι μας λέτε; Ενοχλούν τον κατασκευασμένο από τα ΜΜΕ επιχειρηματία τον κύριο Λάκη...

Ο γνωστός επιχειρηματίας Λάκης Γαβαλάς πριν λίγες μέρες συνελήφθη για χρέη προς το δημόσιο, αλλά δεν στάθηκε το ίδιο τυχερός με την πρώτη φορά.

Το χρέος των 7,5 εκατομμυρίων ευρώ μπορεί να είναι πλημμέλημα, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για την μη απόδοση του ΦΠΑ , η οποία θεωρείται κακουργηματική πράξη και ανέρχεται στις 150.000 ευρώ.

Τα χρέη αυτά έχουν δημιουργηθεί από την δεύτερη εταιρία του επιχειρηματία, η οποία δεν είχε υπαχθεί στο άρθρο 99 και έτσι, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν μέσα στα δικαστήρια και τον οδήγησαν στην ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Λάκης Γαβαλάς ζήτησε να περάσει τη νύχτα στα γραφεία, αλλά κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό.

Η κατάσταση του χειροτέρεψε όταν οι συγκρατούμενοί του άρχισαν να του κάνουν χλευαστικά σχόλια και εκείνος δεν μπορούσε να τα αντέξει.

Το πρωί της Δευτέρας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και τον ανακριτή, οι οποίοι αποφάσισαν την προφυλάκιση του.

Στο άκουσμα ότι θα οδηγηθεί στις φυλακές της Άμφισσας, ο επιχειρηματίας κατέρρευσε ενώ στο πλευρό του βρίσκονται οι δυο αδελφές του και ο γαμπρός του, οι οποίοι μαζί με τους δικηγόρους προσπαθούν να τον αποφυλακίσουν αλλά κάτι τέτοιο όμως δεν είναι εύκολο να γίνει εάν δεν δοθεί το 20% του χρέους και εάν δεν περάσει ένας μήνας .

Το χειρότερο όμως που αντιμετωπίζει ο Λάκης είναι ο σεξουαλικός ρατσισμός μέσα στις φυλακές.

Φωνές ακούγονται από όπου περνάει και σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες προχώρησαν σε λεκτική σεξουαλική παρενόχληση με τον επιχειρηματία να παραμένει ψύχραιμος..

Σχετικός θόρυβος έχει δημιουργηθεί και στην Άμφισσα με τους κρατούμενους να είναι ενθουσιασμένοι με τον «υψηλό» συγκρατούμενό τους Λάκη Γαβαλά.

Δεν τον δέχτηκαν σε δύο φυλακές αλλά ύστερα από τις επιστολές των διευθυντών των φυλακών του Κορυδαλλού και της Χαλκίδας, που αναφέρουν ότι οι φυλακές δεν χωράνε άλλους κρατουμένους, παρά μόνο στις τουαλέτες, ο επιχειρηματίας θα μεταφερθεί στην Άμφισσα, ως προσωρινά κρατούμενος.

Πάντως εκτιμάται ότι οι δικηγόροι του Λάκη Γαβαλά θα καταφέρουν να αποφυλακιστεί σύντομα από τη φυλακή, με τη διαδικασία αυτή να ολοκληρώνεται μέσα στο μήνα.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .