Image and video hosting by TinyPic

3/2/12

Μία νεαρή κοπέλα ξυλοκοπήθηκε άγρια από ομάδα επτά- οκτώ ατόμων...

Μία νεαρή κοπέλα ξυλοκοπήθηκε άγρια από ομάδα επτά- οκτώ ατόμων, το βράδυ της Πέμπτης, με την αστυνομία να λάμπει δια της απουσίας της, στις κλήσεις του θύματος για βοήθεια, στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η 20χρονη κοπέλα δέχθηκε άνευ λόγου και αφορμής την επίθεση ομάδας νεαρών αγοριών –μαθητές λυκείου πιθανότατα- με τους οποίους δεν γνωρίζονταν, μπροστά από τη Νομαρχία.

Η ίδια κάλεσε την Αστυνομία, όμως η αδιαφορία που εισέπραξε ήταν πρωτοφανής. Η αστυνομία δεν ανταποκρίθηκε ποτέ στην έκκλησή της για βοήθεια και την χώριζαν πενήντα μέτρα από το σημείο του συμβάντος.

Η κοπέλα αφού μάταια περίμενε την προστασία της ΕΛΑΣ αναγκάστηκε να τηλεφωνήσει στον πατέρα της και συνάμα τρέχοντας προσπαθούσε να ξεφύγει από τη μανία των νεαρών.

Λίγη ώρα αργότερα ο πατέρας της έφτασε στο χώρο πίσω από τη Νομαρχία όπου είχε καταφύγει το κορίτσι με τους νεαρούς όμως να παραμονεύουν σε κοντινό σημείο.

Ακολούθησε τηλεφώνημα του πατέρα στην Αστυνομία, η οποία αυτή τη φορά χρειάστηκε πάνω από είκοσι λεπτά για να φτάσει από το Μέγαρο στο χώρο της Νομαρχίας.

Φυσικά δεν έγινε καμία σύλληψη αφού στο ενδιάμεσο οι νεαροί είχαν εξαφανιστεί...

Το περιστατικό δεν είναι από αυτά που συνηθίζονται στα Γιάννενα. Κι αν κάτι έχει ιδιαίτερη σημασία είναι η ολιγωρία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων. Στο πρώτο τηλεφώνημα αδιαφόρησε, παρότι κινδύνευε ένας άνθρωπος και στο δεύτερο χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να διανύσει τα πενήντα μέτρα.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .