Image and video hosting by TinyPic

13/2/12

Ο εθνικός προδότης και άνθρωπος του γερμανικού φασισμού έβγαλε πάλι την κακία του...

«Οι βανδαλισμοί και οι καταστροφές δεν έχουν θέση σε μία δημοκρατία και δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές. Δεν έχουμε την πολυτέλεια τέτοιων συγκρούσεων σε αυτή την κρίσιμη ώρα. Οφείλουμε να πάρουμε αποφάσεις ως συντεταμένη κοινωνία και όταν έρθει η ώρα ο λαός θα εκφραστεί», είπε ο Πρωθυπουργός αναφερόμενος στα επεισόδια. Ο κ. Λουκάς Παπαδήμος χρησιμοποιώντας για ακόμα μία φορά δραματικούς τόνους υποστήριξε ότι το «όχι» στο νέο μνημόνιο θα οδηγήσει στην χρεοκοπία. «Τα αποτελέσματα αυτής της συνεδρίασης θα καθορίσουν αν θα συνεχίσουμε σκληρή προσπάθεια εξυγίανσης ώστε να περάσουμε στην ανάπτυξη κατοχυρώνοντας θέση μας στο ευρώ ή αν από μοιραία πλάνη ή από λιποψυχία ή από λάθος απόφαση θα οδηγήσουμε την χώρα σε χρεοκοπία και εξαθλίωση. Έχω την πεποίθηση ότι οι βουλευτές θα πράξουν το καθήκον τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδήμος.

«Μία ασύντακτη χρεοκοπία θα οδηγούσε σε ανεξέλεγκτο οικονομικό χάος και έκρηξη. Θα κινδύνευαν αποταμιεύσεις πολιτών, το κράτος δεν θα μπορούσε να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, δεν θα μπορούσαμε να εισάγουμε βασικά αγαθά, οι επιχειρήσεις θα έκλειναν μαζικά και ανεργία θα αυξανόταν ακόμα περισσότερο. Όλα αυτά θα οδηγούσαν σε έξοδο της χώρας από το ευρώ» είπε ο κ. Παπαδήμος περιγράφοντας τι θα σήμαινε το «όχι» στο νέο μνημόνιο.

«Γνωρίζω ότι για πολλούς από εσάς η σημερινή ψηφοφορία είναι μία εξαιρετικά δύσκολη επιλογή, μία ηθική δοκιμασία. Από την δική σας ψήφο εξαρτάται αν η χώρα θα παραμείνει στο ευρώ ή αν θα οδηγηθεί σε άτακτη χρεοκοπία. Γνωρίζετε ποιο είναι το πατριωτικό σας καθήκον και θα το πράξετε με την ίδια βεβαιότητα και αποφασιστικότητα που έχετε επιδείξει», κατέληξε ο κ. Παπαδημος απευθυνόμενος στους βουλευτές.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .