Image and video hosting by TinyPic

12/2/12

Το μπάσταρδο από το Βιετνάμ, που νομίζει ότι είναι Γερμανός, προκαλεί και πάλι την χώρα μας και τον λαό μας...

Ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας Φίλιπ Ρέσλερ δήλωσε ότι η κάτω βουλή της Γερμανίας μπορεί να ματαιώσει την ειδική συνεδρίαση που έχει προγραμματιστεί στις 27 Φεβρουαρίου για την έγκριση του δεύτερου πακέτου βοήθειας στην Ελλάδα εάν η χώρα δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις της στη σημερινή ψηφοφορία στη βουλή.

Η συνεδρίαση «έχει νόημα μόνο εφόσον η Ελλάδα, μέσω νομικών μέτρων και πράξεων, μας δείξει ότι την αξίζει», είπε ο Ρέσλερ στο τηλεοπτικό δίκτυο ARD. «Αν δεν συμβεί αυτό, δεν θα χρειαστεί συνεδρίαση».

Παράλληλα, επαίνεσε τις προσπάθειες για μεταρρύθμιση που γίνονται στην Πορτογαλία και στην Ισπανία, χαρακτηρίζοντάς τις «σαφώς πιό εθελοντικές σε σύγκριση με αυτές των Ελλήνων».

Πρέπει να είναι σαφές το μήνυμα προς την Ελλάδα, ότι δηλαδή αναμένουμε να δούμε τώρα τις προσπάθειές της, υπογράμμισε ο ίδιος.

Ερωτώμενος για την υποθετική περίπτωση εξόδου από την ευρωζώνη της Αθήνας ο Ρέσλερ απάντησε ότι «αυτό είναι στα χέρια των Ελλήνων».

Το Γαλλικό πρακτορείο επισημαίνει ότι είναι αυτή είναι η τρίτη, μέσα σε λίγες ώρες, επίσημη προτροπή από τη Γερμανία προς την Αθήνα να εφαρμόσει γρήγορα μεταρρυθμίσεις. Προηγήθηκαν οι προτροπές των υπουργών Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, και Εξωτερικών, Γκίντο Βεστερβέλε, στην κυριακάτικη Welt am Sonntag και στο Der Spiegel, αντίστοιχα.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .