Image and video hosting by TinyPic

2/2/12

Κατά τον Πάγκαλο, μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να εγγυηθεί την πλήρη καταστροφή και εξαφάνιση της χώρας...

Επιθέσεις κατά πάντων επεφύλασσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος, σε άρθρο του στην εφημερίδα Καθημερινή, εξακόντισε βολές κατά των κομμάτων της Αριστεράς, κατά της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει για «άγριο πρόβλημα ηγεσίας» στο ΠΑΣΟΚ!

Συγκεκριμένα, βάλλει κατά των «επικεφαλής των τριών κομμουνιστικής προέλευσης κομμάτων που θριαμβολογούν επειδή αύξησαν την πολιτική τους επιρροή», κατά των πολιτών (!) για τους οποίους λέει πως εάν ψηφίσουν τα κόμματα της Αριστεράς «καταδικάζουν το πολιτικό σύστημα διά του πολιτικού ευνουχισμού, δηλαδή καθιστώντας την ψήφο τους ανενεργή», ενώ ξεκαθάρισε πως κατά την άποψή του υπάρχει «άγριο πρόβλημα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ», την ώρα μάλιστα που έχει ανακοινωθεί η συμπόρευση Βενιζέλου - Λοβέρδου για τη διαδοχή και βρίσκονται σε εξέλιξη εσωκομματικές διεργασίες.

Ειδικότερα για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Πάγκαλος τονίζει πως το ΠΑΣΟΚ για να έχει μέλλον «πρέπει να διοργανώνει τα συνέδριά του, όπως και άλλα κόμματα της Δύσης, γύρω από κείμενα θέσεων που θα αφορούν τα θεμελιώδη πολιτικά προβλήματα της χώρας».

Επίσης προτείνει μια κεντρική επιτροπή -ένα κοινοβούλιο του κόμματος- όπου «θα είχαν θέσεις όλες οι απόψεις, αλλά θα υπερίσχυαν οι πλειοψηφούσες απόψεις που θα αναδείκνυαν και την ηγεσία του κόμματος».

Ο κ. Πάγκαλος προτείνει τέλος ένα νέο εκλογικό σύστημα – με συνδυασμό απλής αναλογικής και πλειοψηφικού συστήματος – και μια «δημοκρατική οργάνωση των κομμάτων ως απαραίτητες προϋποθέσεις για την ανασυγκρότηση της πολιτικής ζωής».

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .