Image and video hosting by TinyPic

3/2/12

Στο ακροατήριο του Πολυμελούς Πρωτοδικείου μεταφέρθηκε η αντιπαράθεση μεταξύ των Πάνου Καμμένου και Θόδωρου Τσουκάτου...

Στο ακροατήριο του Πολυμελούς Πρωτοδικείου μεταφέρθηκε η αντιπαράθεση μεταξύ των Πάνου Καμμένου και Θόδωρου Τσουκάτου, καθώς ξεκίνησε η εκδίκαση των αγωγών που έχουν ανταλλάξει οι δύο άνδρες, μετά την εμπλοκή του ονόματος του κ. Τσουκάτου στην υπόθεση της Siemens.

Αφορμή για την κόντρα των δύο ανδρών στάθηκαν δηλώσεις στις οποίες είχε προβεί ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος περί ύπαρξης ποσού 1 εκατομμυρίων μάρκων, επιπλέον αυτού που έχει παραδεχθεί ότι παρέλαβε ο κ. Τσουκάτος από τη Siemens, που φέρεται να κατέληξε σε λογαριασμό του λεγόμενου τότε «στρατηγού» του ΠΑΣΟΚ, στην Ελβετία.
Οι ισχυρισμοί Καμμένου αποτέλεσαν περιεχόμενο της αγωγής του κ. Τσουκάτου, για συκοφαντική δυσφήμιση, με αντικείμενο αποζημίωσης αρχικά 200 χιλιάδες ευρώ και κατά δήλωση του συνηγόρου του στο δικαστήριο 10 χιλιάδες ευρώ.
Ο κ. Καμμένος κατέθεσε ακολούθως αγωγή στον κ. Τσουκάτο με την οποία διεκδικεί ποσό 500.000 ευρώ για τις εκφράσεις που διατύπωσε στο δικόγραφο της αγωγής του ο αντίδικός του, όπως «συκοφάντης και κομματικά εμπαθής».
Στο δικαστήριο κατέθεσε ο πρώην διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κ. Τσουκάτου Δημήτριος Ράλλης, ο οποίος, υποστήριξε ότι ο κ. Καμμένος είχε γνώση των ανακριβειών που είπε σε βάρος του πρώην βουλευτή καθώς ήταν μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής για τη Siemens και γνώριζε όλα τα στοιχεία της υπόθεσης.
Η δίκη θα συνεχιστεί στις 7 Φεβρουαρίου οπότε και αναμένεται να καταθέσει ως μάρτυρας του κ. Καμμένου η δημοσιογράφος Σοφία Βούλτεψη.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .