Image and video hosting by TinyPic

10/2/12

Άρχισαν να χάνουν την ψυχραιμία τους οι προδότες της ΝΔ και του έθνους...

Το ότι τα νεύρα όλων των πολιτικών και των πολιτών είναι τεντωμένα δεν το αμφισβητεί κανείς και μακάρι να πρυτανεύει η ψυχραιμία αυτή την κρίσιμη ώρα...

Ωστόσο, αν κρίνουμε από την τροπή που πήρε η συζήτηση του εκπρόσωπου Τύπου της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη με τον οικονομικό σύμβουλο Δημήτρη Καζάκη στο πρωινό του ΑΝΤ1,, μάλλον τα μηνύματα δεν είναι αισιόδοξα.

Αφορμή αποτέλεσε ο ισχυρισμός του κ. Καζάκη ότι: «Ξεπουλάτε την χώρα και εσείς και οι χορηγοί του κόμματός σας», άποψη που εξόργισε τον κ. Μιχελάκη: που απάντησε σε έντον ο ύφος: «Όχι σε μένα αυτά!».

Μάλιστα, ο κ. Μιχελάκης που φάνηκε ότι έχασε την ψυχραιμία του κτύπησε αρκετές φορές το χέρι του δυνατά στο τραπέζι φωνάζοντας εμφανώς φυμωμένος: «ντροπή, ντροπή, ντροπή...»!

Ο καβγάς άναψε και ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ είπε: «Εμείς δεν πατρονάρουμε τη δραχμή και τους σπεκουλαδόρους της αγοράς» βάλλοντας ευθέως κατά του κ. Καζάκη τον οποίο ρώτησε γιατί επιμένει να γυρίσει η χώρα στην δραχμή και ποιους εκπροσωπεί:

«Τι είναι ο συγκεκριμένος κύριος;...» αναρωτήθηκε προς τους υπολοίπους συμμετέχοντες στην εκπομπή του κ. Παπαδάκη και πρόσθεσε: «Αυτός προστατεύει και εμείς πουλάμε τη χώρα;».

Άμεση ήταν η απάντηση του κ. Καζάκης : «Θέλω την εθνική αξιοπρέπεια και όχι να ξεπουλιέται η χώρα κομμάτι-κομμάτι... εσείς επιτρέψατε όλους αυτούς να βγάλουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό, αυτοί είναι οι χρηματοδότες των κομμάτων σας...»

Ανταπαντώντας ο κ. Μιχελάκης είπε: «...θέλετε να επιστρέψουμε στη δραχμή για να αγοράσουν κάποιοι την χώρα εντελώς τσάμπα...» για να επαναλάβει ο κ. Καζάκης πως αυτοί είναι που χρηματοδοτούν τα κόμματα...

Σκηνές που κάθε άλλο παρά τιμούν το πολιτικό σύστημα της χώρας μας.

Photobucket

1 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .