Image and video hosting by TinyPic

8/2/12

Έλληνες βγείτε στους δρόμους, πανηγυρίστε, ζητωκραυγάζουμε, τα προβλήματα σας λύθηκαν επιτέλους. Η Κορομηλά υπέγραψε το συμβόλαιο της. Με αυτά ασχολούνται οι δημοσιοκάφροι...

Τέλος καλό, όλα καλά… Οι υπογραφές έπεσαν και η Ρούλα Κορομηλά παραμένει στον Alpha, αφού ανανέωσε το συμβόλαιό της με το κανάλι της Κάντζας.

Έτσι, ενώ τα τελευταία δημοσιεύματα ήθελαν τη Ρούλα Κορομηλά να μένει εκτός τηλεοπτικής στέγης, σύμφωνα με την «Espressso» η παρουσιάστρια έπειτα από μία σειρά διαπραγματεύσεων και επαφών που είχε με τον Δημήτρη Κοντομηνά, συνεχίζει κανονικά στον Alpha, χωρίς όμως να είναι ακόμη σίγουρο αν θα τη δούμε και on camera.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες θέλουν την ανανέωση του συμβολαίου της να αφορά αποκλειστικά και μόνο στα διοικητικά της καθήκοντα, μόνο δηλαδή με τη θέση της ως σύμβουλος προγράμματος του καναλιού.

Όσον αφορά τώρα στην παρουσίαση κάποιας εκπομπής, σε περίπτωση που αποφασιστεί κάτι τέτοιο, η Ρούλα θα υπογράψει ξεχωριστό συμβόλαιο, όπως ακριβώς είχε κάνει και στο παρελθόν με το «Greek Idol» και με το «Big Brother».

Photobucket

1 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Ο κόσμος καίγεται και το μ...ί χτενίζεται!

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .