Image and video hosting by TinyPic

1/2/12

Μετά από αίτημα του Ολυμπιακού το ντέρμπι με την ΑΕΚ θα διεξαχθεί την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου...

Μετά από αίτημα του Ολυμπιακού το ντέρμπι με την ΑΕΚ θα διεξαχθεί την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου. Η απόφαση της Super League στηρίχτηκε στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια τη Ρούμπιν Καζάν στην Μόσχα. Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ, αφού και ο «δικέφαλος» αγωνίζεται στο Europa League.

Η ανακοίνωση της Super League αναφέρει:

«Σε συνέχεια αιτήματος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για λόγους αναγκαστικής μετάβασης στην Μόσχα νωρίτερα για τον αγώνα του Europa League, λόγω καιρικών συνθηκών, ο αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League ορίζεται την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 21:00.

Σε συνέχεια αιτήματος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Europa League, ο αγώνας ΟΦΗ-ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League, ορίζεται το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30.

Επίσης, ο αγώνας ΠΑΟ-ΞΑΝΘΗ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 19:30, και ο αγώνας ΑΡΗΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ορίζεται να διεξαχθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 17:15».

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .