Image and video hosting by TinyPic

5/2/12

Με σκόρερ τον Παντελή Καφέ η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου...

Με σκόρερ τον Παντελή Καφέ η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Καλό το θέμα από τις δύο ομάδες στο σχεδόν άδειο Ολυμπιακό Στάδιο, αφού το ματς παρακολούθησαν μόλις 5.000 φίλοι της Ένωσης.

Πιο δυνατά μπήκε στο ματς η ΑΕΚ, αλλά ο Πανιώνιος απείλησε πρώτος στο 12' όταν ο Σκέμπρι έφτασε απέναντι στον Αραμπατζή αλλά πριν προλάβει να σουτάρει ο Μανωλάς επενέβη σωτήρια, παραχωρώντας κόρνερ.

Πέντε λεπτά αργότερα ο νεαρός αμυντικός της ΑΕΚ είχε δοκάρι (οριζόντιο) μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κάρλος, ενώ στο 21' ο Σάμαρης έβγαλε τον Κούτσι απέναντι στον τερματοφύλακα της Ενωσης αλλά ο Φιλανδός πλάσαρε άουτ.

Το σκόρ άνοιξε στο 27' ο Καφές με το πρώτο εφετινό γκολ του στο πρωτάθλημα, με σουτ από το ύψος της περιοχής, μετά από συνδυασμό με τον Κάρλος.

Όμοια κατάσταση και στην επανάληψη. Στο 54' η κεφαλιά του Μανωλά (κόρνερ Λεονάρντο) πέρασε άουτ, στο 58' το σουτ του Λεονάρντο απέκρουσε ο Σιδεράκης, στο 65' το σουτ του Βάργκας εξουδετέρωσε ο πορτιέρε του Πανιωνίου, στο 69' το σουτ του Κοντοέ πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι, στο 73' ο Λεονάρντο είδε το σουτ που έκανε να περνά δίπλα από τη δεξιά δοκό και στο 87' εκ νέου ο Σιδεράκης επενέβη θεαματικά στο σουτ του Μπέλεκ, στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .