Image and video hosting by TinyPic

3/1/12

Κινδυνεύει το περίφημο PSI. Άντε ρε αλήτες, πείτε την αλήθεια. Η χώρα έχει χρεοκοπήσει, απλά θέλετε να παραδώσετε στους φασίστες και τις ιδιωτικές περιουσίες...

Στις διαπραγματεύσεις για αναδιάρθρωση του χρέους και στις δανειακές ανάγκες της Ελλάδας αναφέρεται η εφημερίδα «Wall Street Journal» σε σημερινό της δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο η χώρα θα αντιμετωπίσει σημαντικές προκλήσεις μέσα στο 2012.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό άρθρο, η Ελλάδα στοχεύει να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις για την εθελοντική ανταλλαγή ομολόγων εντός του Ιανουαρίου. Στο δημοσίευμα τονίζεται πως το ελληνικό PSI είναι σε κίνδυνο καθώς πάντα με βάση την WSJ δεν είναι ακόμη σαφές, αν θα είναι αρκετοί οι επενδυτές που θα υπογράψουν τη συμφωνία.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ακόμη ότι και εάν το PSI εξελιχθεί ομαλά, ο φόβος ότι η συμφωνία δεν επαρκεί παραμένει: «Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο μπορεί ανά πάσα στιγμή να κρίνει ότι το χρέος της Ελλάδας δεν είναι βιώσιμο και να σταματήσει τον δανεισμό».

Τέλος, σημειώνεται ότι υπάρχει πίεση για να ολοκληρωθεί το PSI πριν από τα μέσα Μαρτίου, οπότε και η Ελλάδα έχει προγραμματίσει να επιστρέψει 14,4 ευρώ ομολόγων που λήγουν.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .