Image and video hosting by TinyPic

17/1/12

Αγοράστε ακίνητα στην Ελλάδα. Έτσι κι αλλιώς τα δίνουν για τα χρέη τους οι Έλληνες, λέει η JP Morgan...

Στη χρεωκοπία της Ελλάδας και τις απαξιωμένες τιμές των ελληνικών ακινήτων στοιχηματίζουν οι διεθνείς επενδυτικοί οίκοι, όπως προκύπτει από την τελευταία οδηγία της επενδυτικής τράπεζας JP Morgan, που παροτρύνει τους πελάτες της να αποκτήσουν ακίνητα και μάλιστα με δάνεια που θα πάρουν από τις ελληνικές τράπεζες.

Σε έκθεση της JP Morgan που είδε το φως της δημοσιότητας αναφέρονται οι ευκαιρίες της κτηματαγοράς σε εξοχικά και επαγγελματικά ακίνητα, προτείνοντας μάλιστα και την αγορά αλυσίδων του λιανεμπορίου, προκειμένου να εκμεταλλευτούν την απαξίωση των τιμών με τις οποίες πωλούνται.

Το σκεπτικό της επενδυτικής πρότασης στηρίζεται σε μία επερχόμενη χρεωκοπία της Ελλάδας και επιστροφή στη δραχμή, η οποία θα ωφελήσει τους δανειολήπτες κατά τη μετατροπή του ευρώ σε δραχμή.

Παράγοντες της αγοράς επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον από κεφάλαια antistress, που αναζητούν τις ευκαιρίες της κτηματαγοράς, παρόλα αυτά εκφράζουν τις αμφιβολίες τους για τα κίνητρα των επενδυτικών οίκων, υποστηρίζοντας ότι ανέκαθεν τα κερδοσκοπικά παιχνίδια παίζονταν πάνω στην αβεβαιότητα!

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .