Image and video hosting by TinyPic

27/1/12

Τη στήριξη των φιλάθλων σε μία δύσκολη περίοδο για την ΑΕΚ ζήτησε ο Νίκος Κωστένογλου...

Τη στήριξη των φιλάθλων σε μία δύσκολη περίοδο για την ΑΕΚ ζήτησε ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος παραδέχθηκε ότι μετά την αποχώρηση του Κάλα ότι «σύντομα μπορεί να έχουμε πρόβλημα στελέχωσης επαγγελματικής ομάδας». Για τις διοικητικές εξελίξεις εξέφρασε την ελπίδα να βρεθεί μια λύση την Κυριακή.

Αναλυτικά ο Νίκος Κωστένογλου είπε στη Nova:

Για την αποχώρηση του Κάλα είπε: «Έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας. Είναι μια ειλημμένη απόφαση
για Κάλα. Σίγουρα θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα ως προς τη στελέχωση και τη σύνθεση της ενδεκάδας σε βάθος χρόνου. Πιστεύω να έχουμε την ηρεμία και τη δύναμη να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις που έχουμε».

Για τις εξελίξεις στα διοικητικά πρόσθεσε:

«Βρισκόμαστε σε ένα πολύ δύσκολο σημείο. Γι' αυτό και είχα αναφέρει ότι οπωσδήποτε πρέπει να βρεθεί μια λύση. Καθημερινά δημιουργούνται σημαντικά προβλήματα. Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Έχουμε απώλεια από το ήδη υπάρχον υλικό. Δεν μπορεί να ανανεωθεί ούτε από μεταγραφές, ούτε και από νεαρού ποδοσφαιριστές. Καταλαβαίνετε ότι εμείς πολύ σύντομα μπορεί να έχουμε πρόβλημα, γενικά, στελέχωσης μιας επαγγελματικής ομάδας. Ευελπιστώ να βρεθεί μια λύση την Κυριακή και αισιοδοξώ ότι ο κόσμος μας, όσο πικραμένος κι αν είναι να μας στηρίξει. Τον καλώ από τη θέση του προπονητή να βρεθεί κοντά μας. Έχει ανάγκη η ομάδα την παρουσία του, γιατί μόνο με τη δική του παρουσία θα μπορέσουμε να αλλάξουμε την κατάσταση. Σίγουρα υπάρχουν οικονομικά προβλήματα και κάποιοι άνθρωποι θα πρέπει να επέμβουν, να βάλουν χρήματα για να δοθεί μια λύση, μέσα σε όλη αυτή την αρνητική συγκυρία. Γνωρίζω ότι αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά αισιοδοξώ ότι σε μια τόσο μεγάλη και ιστορική ομάδα, τελευταία στιγμή θα βρεθεί
κάποια λύση για το καλό όλων».

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .