Image and video hosting by TinyPic

16/1/12

Σε κατάληψη του Κέντρου Υγείας Πάτμου καλεί τους κατοίκους ο δήμαρχος του νησιού...

Σε κατάληψη του Κέντρου Υγείας Πάτμου καλεί τους κατοίκους ο δήμαρχος του νησιού Γρηγόρης Στόϊκος.

Όπως αναφέρει στη σχετική πρόσκληση, η κατάληψη γίνεται σε εφαρμογή απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και επειδή μέχρι σήμερα «δεν υπάρχει καμία ανταπόκριση στα αιτήματά μας από τους αρμόδιους φορείς Υγείας».

Η κατάληψη προγραμματίζεται για τις 9 το πρωί της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου « ως έσχατη κίνηση αντίδρασης στη δρομολογημένη διάλυση του Κέντρου Υγείας Πάτμου», τονίζεται στην πρόσκληση του δήμου Πάτμου προς τους κατοίκους.

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο όπως υποστηρίζουν οι κάτοικοι του νησιού, αφού ακόμα και για μια απλή αιματολογική εξέταση, χρειάζεται να μετακινηθούν στον Πειραιά ή σε γειτονικά νησιά.

Το θέμα απασχόλησε το δημοτικό συμβούλιο, σε έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη, στη διάρκεια της οποίας, εκφράστηκε η αγωνία και η αγανάκτηση των κατοίκων του νησιού, από τη συνεχή υπολειτουργία του Κέντρου Υγείας και του εμπαιγμού που υπάρχει από την πλευρά των αρμοδίων.

Με ομόφωνη απόφασή του, το δημοτικό συμβούλιο Πάτμου, ζητά λύσεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας, απειλώντας ότι σε αντίθετη περίπτωση θα ξεκινήσουν κινητοποιήσεις από σήμερα.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .