Image and video hosting by TinyPic

30/1/12

Πόσα φούμαρα θα μας πεις ακόμα;

Βάζοντας «μαχαίρι» στα εισοδήματα του Ελληνικού λαού δεν πρόκειται να φέρει θετικά αποτελέσματα αντιθέτως πρόκειται να οδηγήσει τη χώρα σε νέα ύφεση μη αναστρέψιμη και κάτι τέτοιο θα οδηγούσε τη χώρα πιο κοντά στην καταστροφή, ήταν το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ωστόσο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ εξαπέλυσε νέα επίθεση εναντίον της Γερμανίδας καγκελαρίου Αγκελα Μέρκελ, την οποία χαρακτήρισε «κυρία με το χοντρό πορτοφόλι» και την τόνισε ότι ήρθε η ώρα να σκεφτεί πως «ναι μεν μπορεί να κατεξουσιάζει πρόσωπα, αλλά δεν μπορεί να κατεξουσιάζει θεσμούς και το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο είναι θεσμός».

Όσον αφορά τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου, είπε ότι υπήρξε σύγκλιση απόψεων σε μεγάλο εύρος ενώ ένα από τα ζητήματα που απασχόλησε ιδιαίτερα και φυσικά προκάλεσε διάσταση απόψεων ήταν και η κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού, ο κατώτατος μισθός και οι επικουρικές συντάξεις.

Όπως τόνισε, εξουσιοδοτήθηκε ο κ. Παπαδήμος να εξηγήσει στους πιστωτές μας ότι αυτά είναι εξαιρετικά επικίνδυνα μέτρα για την κατάσταση της οικονομίας, αλλά ταυτοχρόνως η υλοποίησή τους μπορεί να επιτείνει και να φέρει πιο γρήγορα μια κυοφορούμενη εξέγερση.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης καθησύχαση τον ελληνικό λαό πως η χώρα μας βρίσκεται σε ευνοϊκή θέση γι αυτό και προς το παρών δεν οδηγούμαστε στη χρεοκοπία «διότι έχει εκλογές η Γαλλία, η Γερμανία και η Αμερική. Αν πέσει η Ελλάδα ούτε ο Σαρκοζί βλέπει ποτέ ξανά εξουσία, ούτε η Μέρκελ, ούτε ο Ομπάμα που θα φέρει αντιμέτωπους ένα εκατομμύριο ψηφοφόρους Έλληνες. Φέτος δεν μας ρίχνουν, έχουμε ένα χρόνο μιας διαπραγμάτευσης από καλύτερη θέση, δεν είμαστε στο καναβάτσο».

Τέλος στράφηκε προς τους πολιτικούς αρχηγούς ζητώντας από αυτούς να ελέγξουν τις κοινοβουλευτικές τους ομάδες, υποστηρίζοντας ότι στο ΠΑΣΟΚ υπάρχει «αντάρτικο», ενώ στη ΝΔ «ο καθένας κάνει ό,τι θέλει».

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .