Image and video hosting by TinyPic

16/1/12

Ευτυχώς που έχετε να κάνετε με όλους εμάς τους ηλίθιους που σας πιστεύουμε. Μα είναι δυνατόν, να στηρίζετε τον πραξικοπηματία Παπαδήμο και από την άλλη να κατηγορείτε την κυβέρνηση;

Κριτική στους συναρμόδιους υπουργούς που αποφάσισαν να κόψουν το ρεύμα σε όσους δεν πλήρωσαν το χαράτσι στα ακίνητα άσκησε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Ο Γιάννης Μιχελάκης κατηγόρησε τους υπουργούς ότι επιμένουν στην απόφαση τους να κόψουν το ρεύμα σε χιλιάδες νοικοκυριά την ώρα που σε πολλές περιοχές της χώρας επικρατεί πολικό ψύχος.

«Αγνοούν ακόμη και την Ευρωπαϊκή Οδηγία που -όπως πρόσφατα επεσήμανε και ο αρμόδιος Επίτροπος- υποχρεώνει τα κράτη - μέλη να μην εξαρτούν το δικαίωμα προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας από τις φορολογικές υποχρεώσεις και τους επιβάλλει να διασφαλίζουν την τήρηση των δικαιωμάτων που συνδέονται με τους ευάλωτους καταναλωτές» υπογράμμισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

«Αγνοούν, προπάντων, τη δύσκολη θέση στην οποία έχουν περιέλθει χιλιάδες νοικοκυριά και, αντί να αναλάβουν πρωτοβουλίες διόρθωσης των αποφάσεών τους, αποδεικνύουν πρωτόγνωρη κοινωνική αναλγησία» κατέληξε ο Γιάννης Μιχελάκης.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .