Image and video hosting by TinyPic

31/1/12

«Θα παντρευτούμε με τον Βαγγέλη»...

Δήλωση ενότητας για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ 48 ώρες πριν από την κρίσιμη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Ο Α.Λοβέρδος αναφέρθηκε στο θέμα της ηγεσίας αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον Ευ.Βενιζέλο. «Θα πορευτούμε μαζί με τον Βαγγέλη. Θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας και τις επόμενες ημέρες θα παρουσιάσω τις προτάσεις μου για τη νέα φιλοσοφία που θα πρέπει να έχει το κόμμα» είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Με αυτή την κίνηση του ο υπουργός Υγείας θέτει ουσιαστικά τον εαυτό του εκτός κούρσας για τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ και τάσσεται στο πλευρό του Ευάγγελου Βενιζέλου, κάτι το οποίο είχε συμβεί και στις εσωκομματικές εκλογές το 2007.

Επισήμως το τετ-α-τετ μεταξύ των δύο ανδρών έγινε για θέματα που αφορούν την χρηματοδότηση του υπουργείου Υγείας σε σχέση με την τρόικα και ειδικότερα τις δαπάνες για τα φάρμακα.

Το ραντεβού δεν ήταν προγραμματισμένο και ξάφνιασε αρκετούς. Σήμερα το πρωί ο Ανδρέας Λοβέρδος συναντήθηκε με τον Ηλία Μόσιαλο ενώ χθες το βράδυ ο Κώστας Σκανδαλίδης είδε τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο.


Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .