Image and video hosting by TinyPic

11/1/12

Πρωτοφανές μακελειό...

Ο σύζυγος της ασθενούς εκτέλεσε το γιο του και δύο αδερφές της πριν αυτοκτονήσει, με αφορμή... ένα τοστ, ένα τσάι και ένα πορτοκάλι

Η 59χρονη Νταρλίν Γκίλκι βρίσκεται σε τελικό στάδιο καρκίνου και οι οικείοι της είναι προφανές ότι εδώ και καιρό συζητούσαν τις απόψεις τους για το πώς πρέπει να την περιποιούνται, τι πρέπει να τρώει, πού πρέπει να νοσηλεύεται ή να διαμένει μέχρι το τέλος της ζωής της, κτλ.
Οι διαφωνίες τους, λογικές μεταξύ ενηλίκων συγγενών, φαίνεται ότι οδήγησαν τον άντρα της Πωλ σε μία απίστευτη αντίδραση.
Ενώ βρίσκονταν στο σπίτι του ζευγαριού, στην επαρχία του Χόκιν στο Οχάιο, ξεκίνησε το μεσημέρι της Δευτέρας μία συζήτηση για το εάν η Νταρλίν θα έπρεπε να φάει το τοστ και να πιει το τσάι που της ετοίμασαν, ενώ ο άνδρας της ήδη της καθάριζε ένα πορτοκάλι.
Παρόντες ήταν οι δύο γιοι του ζευγαριού (ένας από κάθε πλευρά από προηγούμενους γάμους) και οι δύο αδερφές της ασθενούς, η οποία παρακολουθούσε τα τεκταινόμενα ξαπλωμένη σε ειδικό νοσοκομειακό κρεβάτι, στο σαλόνι του σπιτιού.
Κάποια στιγμή το απόγευμα είναι προφανές ότι ο σύζυγος της αποφάσισε οριστικά και αμετάκλητα να ανατρέψει τα δεδομένα στη ζωή τη δική του και των συγγενών του.
Σηκώθηκε, πήγε στην κρεβατοκάμαρα και γύρισε με το πιστόλι ανά χείρας και πυροβόλησε πρώτα την 70χρονη αδερφή της γυναίκας του, Μπάρμπαρα Μόλερ. Ψύχραιμος στον προφανή πανικό που ακολούθησε, είπε στον θετό του γιο και παιδί της ασθενούς, τον Ραλφ Σάουερς, να εγκαταλείψει άμεσα το χώρο.
Επειδή φαίνεται ότι ο νεαρός προσπάθησε να παραμείνει για να αποτρέψει τα χειρότερα, ο Πολ Γκίλκι έκανε πιο σαφείς τις προθέσεις του πυροβολώντας τον δικό του γιο, τον 38χρονο Λίροϊ Γκίλκι. Ο δεύτερος φόνος έπεισε τον Ραλφ να βγει από το σπίτι, γεγονός που του έσωσε και τη ζωή.
Ακολούθησε η εκτέλεση της άλλης αδερφής της Νταρλίν, της 63χρονης Ντόροθι Τσέρι, για να κλείσει ο κύκλος της βίας με την αυτοκτονία του Πολ, σε μία πολυθρόνα στο κεφαλόσκαλο του σπιτιού, αλλά και την ανήμπορη να αντιδράσει Ντόροθι να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, πάντα ξαπλωμένη στο κρεβάτι της.
Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από το γιο της όταν κατάφερε να «πιάσει σήμα» με το κινητό του λίγο παρακάτω από το σημείο του μακελείου.
Το δράμα της Νταρλίν ωστόσο κράτησε ώρες ακόμη, καθώς όταν έφτασαν εκεί οι αστυνομικοί, λόγω της νύχτας δεν μπορούσαν να δουν εάν ο άνθρωπος που καθόταν στην πολυθρόνα, μπροστά στην είσοδο, κρατούσε όπλο και αν ήταν ζωντανός. Ετσι, αντιμετώπισαν την κατάσταση ως πιθανή ομηρία με φόνους, μέχρι την τελική εισβολή τους στο χώρο, τέσσερις ώρες μετά το έγκλημα.
Η αστυνομική έρευνα έδειξε ότι ο Πολ είχε «κάνει» 10 χρόνια στη φυλακή για φόνο το 1974, ενώ ένας ξάδερφός του ανέφερε ότι ενοχλείτο από την παρουσία των συγγενών που φρόντιζαν την ασθενή. «Οι δύο αδερφές της αλλά και ο δικός του γιος έμεναν εκεί, ενώ αυτός διαμαρτυρόταν ότι δεν ήθελε να διαθέσει άλλο χρόνο μαζί της», ανέφερε ο Μάθιου Χέντερσον.
Προσέθεσε ωστόσο ότι είχε αγοράσει πρόσφατα και χώρο για την ταφή δύο ή τριών ατόμων σε κοντινό νεκροταφείο. «Θα περίμενα να αυτοκτονήσει μετά το θάνατό της, όχι να σκοτώσει τους υπόλοιπους», κατέληξε.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .