Image and video hosting by TinyPic

24/1/12

Η Τσόκλη διάβασε το μνημόνιο, αλλά δεν το κατάλαβε. Ήταν βλέπετε απασχολημένη να υποδέχεται τουρίστες με στεφάνια ή μήπως τα έπλεκε; Ο μόνος δρόμος είναι να έχουν το τέλος του Καντάφι...

Φαίνεται πως το Μνημόνιο πήγε… «αδιάβαστο» για μία μεγάλη μερίδα υπουργών και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι σήμερα δηλώνουν πως είτε δεν το διάβασαν καθόλου ή το διάβασαν στο… φτερό, μη κατανοώντας τους οικονομικούς όρους που αυτό περιελάμβανε.

Μιλώντας αποκλειστικά στην «Karfitsa», η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μάγια Τσόκλη, παραδέχτηκε ότι αν και διάβασε το μνημόνιο πριν το ψηφίσει «υπήρξαν κάποια εξειδικευμένα σημεία τα οποία θα έπρεπε να είναι κάποιος οικονομολόγος για να τα κατανοήσει». Βέβαια, εν αντιθέσει με άλλους συναδέλφους της, η κα Τσόκλη παραδέχεται ότι «εδώ που φτάσαμε κανένας δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι αθώος του αίματος» και δηλώνει ότι «προσπαθώ πια να κρατηθώ όσο γίνεται μακριά από τέτοιες συζητήσεις και να ασχοληθώ με τα θέματα της αρμοδιότητάς μου που είναι αυτά του Τουρισμού».
Τώρα εμείς τι να σχολιάσουμε; Είναι δυνατόν, να βγαίνουν μετά από σχεδόν δύο καταστροφικά χρόνια οι βουλευτές του Κινήματος και να λένε τέτοια πράγματα; Πως είναι δυνατόν να ψήφιζαν πακέτα μέτρων λιτότητας ελαφρά τη καρδία, υπερασπιζόμενοι κάτι που είτε δεν είχαν διαβάσει καθόλου, είτε δεν το κατανοούσαν; Και μετά ψάχνουμε να βρούμε γιατί η Ελλάδα βουλιάζει στην ύφεση, την ανεργία και την ανέχεια.

Photobucket

2 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

της μαθαιναν τενις οι σκυλαραπες γι' αυτο..

της μαθαινανε τενις οι σκυλαραπες γι'αυτο..

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .