Image and video hosting by TinyPic

15/1/12

Δείτε πόσο κτήνη είναι αυτοί του ΠΑΣΟΚ. Ο λαός πεινάει κι αυτοί νοιάζονται πότε θα αναδείξουν νέο κόπανο στο απόκομμα τους...

Την 11η ή την 18η Μαρτίου, εναλλακτικά, πρότεινε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαπας, ως ημερομηνίες στις οποίες θα μπορούσαν να γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη ηγεσίας στο Κίνημα.

Ο κ. Πρωτόπαπας τόνισε ότι εκ των πραγμάτων χρειάζεται η αλλαγή ηγεσίας, διότι μια παράταξη που βρίσκεται σε κρίση, είναι αναγκαίο να δώσει την αίσθηση ότι γίνεται επανεκκίνηση. Ανέφερε, πάντως, ότι διαφωνεί με όσους θεωρούν ότι για όλα φταίει ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ανέφερε ότι η χώρα βρίσκεται σε κρίση και η κοινωνία σε ανασφάλεια. Παρά ταύτα, όπως είπε, πρέπει να συνεχίσουμε να στηρίζουμε την κυβέρνηση Παπαδήμου, παρά το όποιο κόστος. «Θα πιούμε», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «το ποτήρι μέχρι τέλους».

Η παράταξη πρόσθεσε βρίσκεται σε κίνδυνο και απειλείται με μεγάλη ήττα, παρότι δεν έγιναν όλα στραβά την προηγούμενη διετία. Και όπως είπε, η χώρα, στη διετία αυτή, δεν χρεοκόπησε και φεύγει από το γκρεμό, προς άλλη κατεύθυνση.

Στο ΠΑΣΟΚ, πρόσθεσε, πρέπει να δούμε το νέο λόγο μας, αλλά απ' όλα προέχει η χώρα. Ανέφερε επίσης ότι μπορούν να γίνουν αλλαγές, γιατί πολλά από όσα λέει η τρόικα δεν είναι δικά της, αλλά είναι κάποιων που έχουν συμφέροντα και κρύβονται πίσω της. Δεν φαίνονται όλοι αυτοί, πρόσθεσε, αλλά τους ξέρουμε όλους.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .