Image and video hosting by TinyPic

18/1/12

Πρώτα βλέπουν τις μπούρδες της τηλεόρασης και μετά τους πιάνει η ηθική. Δεν πάτε να πηδηχτείτε όλοι σας;


Με ανοιχτό το στόμα έμειναν οι τηλεθεατές του βραζιλιάνικου big brother, όταν τις πρωινές ώρες της Κυριακής ο 31χρονος Daniel Echaniz εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση στην οποία βρισκόταν η 23χρονη φοιτήτρια Monique Amin.

Η κοπέλα είχε λιποθυμήσει από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μετά από πάρτι που έγινε μέσα στο σπίτι του μεγάλου αδελφού. Οι δύο παίχτες έχουν βγει ήδη από το σπίτι ενώ η αστυνομία επιβεβαίωσε πως διενεργεί έρευνες για την υπόθεση.

Το βίντεο, λόγω του χαμηλού φωτισμού που υπήρχε εκείνη την ώρα, δεν είναι απόλυτα καθαρό παρόλα αυτά φαίνεται πως ο 31χρονος μπαίνει κάτω από τα σκεπάσματα την ώρα που η 23χρονη κοιμάται. Το κορίτσι δεν φαίνεται να αντιδρά στις κινήσεις του άντρα και δείχνει να μην έχει τις αισθήσεις τις. Την επόμενη μέρα η Amin ρωτήθηκε από τους υπεύθυνους της εκπομπής για το θέμα αλλά φάνηκε να γνωρίζει ελάχιστα. Έτσι ξέσπασε το σκάνδαλο για τον βιασμό, ενώ η εταιρεία παραγωγής (endemol) αρνήθηκε να το σχολιάσει.

Το βραζιλιάνικο big brother είναι ένα από τα πιο δημοφιλή show στη χώρα και ουκ ολίγες φορές έχει απασχολήσει το τηλεοπτικό κοινό με «προχωρημένες» εμφανίσεις των παιχτών που λαμβάνουν μέρος.


Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .