Image and video hosting by TinyPic

25/1/12

Καλά δεν ντρέπεστε εκεί στην ΝΔ; μιλάτε λες και δεν είστε μέρος στήριξης της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ; Για αυνανιστές ψάχνετε;

«Χθες είδαμε τα εσωκομματικά προβλήματα του ΠΑΣΟΚ να μεταφέρονται στη Βουλή. Δεν μπορούν να μεταφέρουν τα εσωκομματικά προβλήματα στη χώρα» δήλωσε ο κ. Μιχελάκης αναφερόμενος στη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών

Μιλώντας στην πρωϊνή εκπομπή του Σκάι και με αφορμή τις επικριτικές δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, του υπουργού Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και της Λούκας Κατσέλη για το μνημόνιο, ο εκπρόσωπος της ΝΔ δήλωσε ότι «ξαφνικά όλοι ανακαλύψανε ότι το μνημόνιο είναι λάθος ενώ παλιά ο Σαμαράς ήταν λαϊκιστής».

Κληθείς να σχολιάσει τις απουσίες στελεχών της ΝΔ από τη Βουλή κατά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου υποστήριξε ότι η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή ήταν υπεύθυνη.
Νομοθετικές ρυθμίσεις δεν δίνουν λύσεις» ανέφερε εξάλλου ο εκπρόσωπος της ΝΔ, τασσόμενος κατά το ενδεχόμενο νομοθετικής ρύθμισης από την κυβέρνηση για το μισθολογικό κόστος.
«Στην κλίμακα του ΟΟΣΑ το μισθολογικό κόστος είναι 17ο, η ΝΔ ζητά τη μείωση του μη μισθολογικού κόστους. Δεν πρέπει να δυναμιτίζουμε το διάλογο των κοινωνικών εταίρων» ανέφερε όσον αφορά τις συνομιλίες για το ζήτημα.
Ερωτώμενος για το ενδεχόμενο συνεργασίας με κάποια κόμματα από το χώρο της ευρύτερης κεντροδεξιάς σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας της ΝΔ στις εκλογές, ο κ.Μιχελάκης, ανέφερε ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί αφού όπως είπε «βλέπει» αυτοδυναμία.
Εξάλλου, σημείωσε ο κ. Σαμαράς έχει δηλώσει ότι σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας η ΝΔ θα ζητήσει εκ νέου εκλογές.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .