Image and video hosting by TinyPic

1/1/12

Προβλήματα στον Παναθηναϊκό, μετά από τα ψέματα του Τσάκα για πρίγκιπες των φαναριών. Αλήθεια θα τον πάρει κανείς στο κυνήγι αυτόν;

Το 2012 βρίσκει τον Παναθηναϊκό αντιμέτωπο με ένα πρωτοφανές για τη σύγχρονη ιστορία του πρόβλημα, την έλλειψη ρευστού.

Η σταθερότητα και συνέπεια που πρόσφερε η οικογένεια Βαρδινογιάννη ανήκει στο παρελθόν μετά την απόφαση του «Τζίγκερ» να αποχωρήσει, η πολλά υποσχόμενη πολυμετοχικότητα οδηγήθηκε σε αδιέξοδο και οι υπάρχοντες μέτοχοι αρνούνται να βάλουν χρήματα περιμένοντας λύση από έναν νέο επενδυτή.

Μετά το οριστικό (;) ναυάγιο με τον πρίγκιπα Αλ Σαούντ, οι «πράσινοι» ελπίζουν να βρουν λύση από… Σαουδική Αραβία μεριά.

Οι νέοι ενδιαφερόμενοι, η ταυτότητα των οποίων φυλάσσεται μυστική, φαίνεται πως είναι έτοιμη να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ και περιμένει την ψήφιση του νόμου που θα επιτρέπει σε αλλοδαπούς να αποκτήσουν την ομάδα.

Μέχρι τότε, το «τριφύλλι» καλείται να πορευτεί με τα υπάρχοντα λιγοστά χρήματα που υπάρχουν στα ταμεία και τα οποία αρκούν μέχρι (το πολύ) το τέλος Φεβρουαρίου.

Οι επιστολές του Δημήτρη Γόντικα προς τους μετόχους με αίτημα την εισροή ρευστού δεν αναμένεται να έχουν αποτέλεσμα και όλες οι ελπίδες φαίνεται να στηρίζονται στους Άραβες.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .