Image and video hosting by TinyPic

3/1/12

Ούτε ένα δολάριο για την κουφάλα την Ευρώπη...

Η Ευρώπη πρέπει να επιλύσει την κρίση χρέους της Ευρωζώνης χωρίς καμία βοήθεια από τις Η.Π.Α., δήλωσε ξεκάθαρα και χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο επ’ αυτού ο υποψήφιος για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Μιτ Ρόμνι, σε συνέντευξή του, που δημοσιεύεται σήμερα σε ιταλική εφημερίδα.

«Οι Η.Π.Α. πρέπει να αντιμετωπίσουν τη δική τους κρίση και δεν θα δώσουν ούτε ένα δολάριο για να σώσουν την Ευρώπη» τονίζει ο Ρόμνι στη «La Stampa».

Ο πρώην γερουσιαστής της Μασαχουσέτη πρόσθεσε ότι γνωρίζει πως μια κατάρρευση της Ευρώπης θα έχει «τεράστιες επιπτώσεις» στην παγκόσμια οικονομία και ότι είναι προς το συμφέρον της Ουάσινγκτον να την αποφύγει.

«Όμως, δεν είναι δική μας δουλειά να την αποφύγουμε. Οι Ευρωπαίοι έχουν υποχρέωση να επιλύσουν την κρίση που αντιμετωπίζουν με τα μέσα που διαθέτουν» επισημαίνει ο επικρατέστερος υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων.

«Η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, όλες έχουν τους πόρους να αποπληρώσουν τα χρέη τους, να επιλύσουν την κρίση εμπιστοσύνης, να επενδύσουν και να αρχίσουν να ανακάμπτουν πάλι, ιδανικά μέσω της πραγματικής οικονομίας της αγοράς» υπογραμμίζει ο κ. Ρόμνι.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .