Image and video hosting by TinyPic

12/1/12

Ετοιμάζουν επίθεση στο Ιράν. Έτσι εξηγήτε που έγιναν λαγοί οι Ρώσοι από την Συρία...

Στην περιοχή ευθύνης του 5ου αμερικανικού στόλου, που καλύπτει την Ερυθρά Θάλασσα, τη Θάλασσα του Ομάν και τον Αραβικό Κόλπο, βρίσκεται από χθες, Τετάρτη, ένα αμερικανικό αεροπλανοφόρο, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας των Η.Π.Α..

Το «USS Carl Vinson» πρόκειται να αντικαταστήσει το «USS John Stennis» και η εμφάνισή του στην ευρύτερη περιοχή εντάσσεται σε ένα πρόγραμμα «ρουτίνας» και δε σχετίζεται με τις απειλές του Ιράν για αποκλεισμό των Στενών του Χορμούζ στην περίπτωση που επιβληθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση εμπάργκο στο ιρανικό πετρέλαιο.

Συνοδευμένο από ένα καταδρομικό και ένα αντιτορπιλικό, μεταφέρει συνολικά 80 αεροπλάνα και ελικόπτερα και στόχος του είναι να υποστηρίξει τις επιχειρήσεις στο Αφγανιστάν.

«Η ανάπτυξή του στην περιοχή είναι κίνηση ρουτίνας, είχε προγραμματιστεί εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, και δεν υπάρχει τίποτα το ασυνήθιστο. Το γεγονός ότι υπάρχουν δύο αεροπλανοφόρα στον τομέα αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο όσον αφορά στο Ιράν»,
επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .