Image and video hosting by TinyPic

9/1/12

Ένα... Δράμα έζησε και εφέτος ο Ολυμπιακός...

Ένα... Δράμα έζησε και εφέτος ο Ολυμπιακός στο «Καυτανζόγλειο», εκεί όπου πριν 1,5 χρόνο ηττήθηκε από τον Ηρακλή για την πρώτη αγωνιστική του περυσινού πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν κακή εμφάνιση και έμειναν στο 0-0 με την Δόξα Δράμας, που μπορεί να θεωρείται ο αδύναμος κρίκος της εφετινής Σούπερ Λιγκ, παρουσιάζεται όμως πεισματάρα εντός αγωνιστικών χώρων.

Οι Πειραιώτες φάνηκαν απροετοίμαστοι αγωνιστικά και κυρίως αγωνιστικά για το ματς, δίνοντας την εντύπωση ότι πίστευαν ότι θα έπαιρναν τη νίκη χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Και ίσως να τα είχαν καταφέρει εάν ο Μιραλάς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στα πρώτα 25 δευτερόλεπτα του αγώνα. Κάτι που δεν έγινε, όπως δεν έγιναν και πολλές ευκαιρίες από πλευράς πρωταθλητών.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν την μεγαλύτερη διάρκεια του ματς ασύνδετοι, δίχως ψυχραιμία στο δημιουργικό κομμάτι και με λάθη στην άμυνα απέναντι σε μια ομάδα που καλά καλά δεν συμπλήρωνε αποστολή!

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε πέταξε στα σκουπίδια το σερί των έξι διαδοχικών νικών και βρίσκεται τέσσερις βαθμούς μπροστά από τον Παναθηναϊκό, από τον οποίο όμως έχει δύο ματς περισσότερα.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .