Image and video hosting by TinyPic

30/1/12

Φτάνουν πια τα «γιούχα» και τα γιαούρτια στους πολιτικούς. Ήρθε η ώρα να τους αντιμετωπίσουμε με άλλο τρόπο, γιατί τα γιαούρτια δεν τους φοβίζουν...

Απρόσμενη τροπή έλαβε η εκδήλωση που είχε οργανώσει ο σύλλογος τρίτεκνων οικογενειών της Πάτρας, στην οποία παρίστατο ο βουλευτής Αχαΐας και τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ Νίκος Νικολόπουλος.

Συγκεκριμένα, την στιγμή που ανέβηκε ο βουλευτής στο βήμα για να απευθύνει χαιρετισμό, κάποιοι από τους παρευρισκόμενους άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν διαμαρτυρόμενοι για τα οικονομικά μέτρα και επέρριπταν ευθύνες στους πολιτικούς.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dete.gr οι χαρακτηρισμοί και οι ύβρεις που ακούστηκαν ήταν ιδιαιτέρως βαρείς.

Κάποιοι από τους διαμαρτυρόμενους, προκειμένου να κάνουν περισσότερο θόρυβο έτσι ώστε να μην ακουστούν τα όσα έλεγε ο βουλευτής, εκτός από τα γιουχαίσματα, άρχισαν να χτυπούν και τα πιάτα, τα φλυτζάνια και τα ποτήρια που βρίσκονταν στα τραπέζια τους με τα κουταλάκια, δημιουργώντας αρκετή φασαρία.

Το ΑΠΕ - ΜΠΕ επικοινώνησε με τον Νίκο Νικολόπουλο, ο οποίος δήλωσε ότι δεν υπήρξε θύμα επίθεσης, προσθέτοντας ότι κάποιοι πολίτες διαμαρτυρήθηκαν, όπως άλλωστε συμβαίνει συχνά τον τελευταίο καιρό. Μάλιστα, όπως πρόσθεσε "εμείς στην περιφέρεια κάνουμε πολιτική υπό κανονικές συνθήκες και οφείλουμε να αντέχουμε την κριτική των πολιτών". Ακόμη ανέφερε ότι παρέμεινε στην εκδήλωση και μίλησε για αρκετή ώρα με πολλούς από τους συμμετέχοντες.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .