Image and video hosting by TinyPic

6/1/12

Όλη η Ελλάδα έπρεπε να είναι στο πλευρό των χαλυβουργών και όχι να αναστενάζει στους καναπέδες...

Πραγματοποιήθηκε στις 18.30 χθες το απόγευμα, το Συλλαλητήριο Αλληλεγγύης στον Βόλο για τους απεργούς της Χαλυβουργίας Ασπρόπυργου.

Ωστόσο, το παρόν έδωσαν και μέλη της Επιτροπής Αγώνα Θεσσαλίας "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ", αλλά και η Γραμματεία του Συντονιστικού Αγώνα των σχολείων του Βόλου, θέλοντας και αυτοί να εκφράσουν την συμπαράσταση τους στα πρόσωπα των εργαζομένων της Χαλυβουργίας Ασπρόπυργου που αντιδρούν σθεναρά εδώ και μήνες παλεύοντας για τα δικαιώματά τους και ταυτόχρονα για τα δικαιώματα όλων των συναδέλφων τους ανά την Ελλάδα.

Να σημειωθεί πως χάρη στις αντιστάσεις που δείχνουν εδώ και μήνες οι εργαζόμενοι της Χαλυβουργίας Ασπρόπυργου, δεν καθιερώθηκε το 5ωρο στην εργασία και οι μειώσεις μισθών στη Χαλυβουργία του Βόλου.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε ειρηνική πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, ενώ από τη πλευρά των εργαζομένων του Ασπρόπυργου ανακοινώθηκε νέα απεργία για τις 12 του Γενάρη, απευθύνοντας μαζικό κάλεσμα σε όλους τους συναδέλφους ανά την Ελλάδα να απεργήσουν διεκδικώντας τα δικαιώματα τους και στέλνοντας ηχηρά μηνύματα αντίστασης.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .