Image and video hosting by TinyPic

31/1/12

Αναβλήθηκε η συζήτηση για τον Alter...

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) επιβλήθηκε πρόστιμο 15.000 ευρώ στον τηλεοπτικό σταθμό Extra Channel για συγκεκαλυμμένη διαφήμιση στην εκπομπή «Θέματα αισθητικής ιατρικής».

Πρόστιμο 15.000 ευρώ επιβλήθηκε επίσης στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra και στην εκπομπή «Μακελειό» στις 22/10/11 για παραβίαση διατάξεων περί σεβασμού του Συντάγματος και των θεσμών του κράτους, όταν ο καλεσμένος ψυχίατρος της εκπομπής τάχθηκε υπέρ της δικτατορίας. Μειοψήφησαν ο πρόεδρος του ΕΣΡ Ιωάννης Λασκαρίδης, ο Κωνσταντίνος Αποστολάς και ο Γιώργος Στεφανάκης, που πρότειναν σύσταση, αποδεχόμενοι ότι ο παρουσιαστής της εκπομπής δεν επικροτούσε τις απόψεις του ψυχιάτρου. Μειοψήφησε επίσης και η Εύη Δεμίρη που πρότεινε πρόστιμο 30.000 ευρώ.

Ερωτώμενος για την υπόθεση του Alter, ο πρόεδρος του ΕΣΡ τόνισε πως αναβλήθηκε η συζήτηση για 15 μέρες μέχρι την εκδίκαση της αίτησης υπαγωγής του καναλιού στο άρθρο 99.

Τέλος, απορρίφθηκε η αίτηση μεταβολής της φυσιογνωμίας του τηλεοπτικού σταθμού Tele Time του Νομού Αχαΐας από ενημερωτικό σε μη ενημερωτικό σταθμό.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .