Image and video hosting by TinyPic

25/1/12

Είναι δυνατόν, να υπάρχουν 12 Έλληνες στους 100 που μπορούν ακόμα να ψηφίζουν το κόμμα που επί χρόνια ροκανίζει την χώρα τους; Επιτέλους, δεν πρέπει να βρουν παρά μόνο την ψήφο τους οι του ΠΑΣΟΚ...

Το φυσάνε και δεν κρυώνει στην Ιπποκράτους, που βλέπουν πως το... βαρέλι δεν έχει πάτο και η πτώση των ποσοστών του κόμματων είναι ασυγκράτητη!

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της VPRC, που δημοσιεύεται στο περιοδικό «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» το ΠΑΣΟΚ με μεγάλη δυσκολία συγκεντρώνει ποσοστό 12 %, την ώρα που η ΝΔ αγγίζει το 30% των προτιμήσεων των Ελλήνων ψηφοφόρων.

Ωστόσο, παρά τις δεκαοκτώ μονάδες διαφορά, στην Συγγρού προβληματίζονται έντονα από το γεγονός ότι η αυτοδυναμία απέχει πολύ ακόμη για το κόμμα της ΝΔ, ενώ δείχνει να μην αποκομίζει οφέλη από την μεγάλη πτώση του ΠΑΣΟΚ.

Αντιθέτως, ο Φώτης Κουβέλης κάνει ...πάρτυ, καθώς σύμφωνα με την δημοσκόπηση βλέπει την Δημοκρατική Συμμαχία να εκτινάσσεται στην τρίτη θέση λαμβάνοντας ποσοστό 13%.

Από εκεί και πέρα το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονται ενισχυμένα με ποσοστό που κυμαίνεται κοντά στο 12,5%.

Αντιθέτως, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός δεν φαίνεται να ωφελείτε από την επιλογή του να στηρίξει την κυβέρνηση Παπαδήμου και πέφτει στο 6%, οι Οικολόγοι βρίσκονται στο 3% φλερτάροντας την είσοδό τους στην Βουλή, προοπτική που φαίνεται να διεκδικούν η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη και το Άρμα Πολιτών του Γιάννη Δημαρά που κινούνται στο 2,5%.

Η έκπληξη έρχεται από την Χρυσή Αυγή που πλησιάζει το 2,5% ενώ 1% συγκεντρώνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .