Image and video hosting by TinyPic

19/12/11

Η κυβέρνηση Παπαδήμου είναι μια κυβέρνηση που ήδη δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης.

«Η κυβέρνηση Παπαδήμου είναι μια κυβέρνηση που ήδη δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης», εκτίμησε ο πρόεδρος του Συνασπισμού, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στο περιθώριο της επίσκεψής του στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και ΚΕΘΕΑ «Ιθάκη».

Ανέφερε ότι το κούρεμα του χρέους θα είναι "δώρον άδωρον" αν γίνει με τους όρους που θέτουν οι τράπεζες και πρόσθεσε πως η κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να αποφύγει τις εκλογές και την εκλογική συντριβή.

Σχολίασε και τη στάση της ηγεσίας του ΚΚΕ απέναντι στο προσκλητήριο ενότητας της Αριστεράς, λέγοντας πως "ο καθένας μας κρίνεται καθημερινά και αυτοί οι οποίοι τελικά θα δημιουργήσουν τις δυνατότητες μιας μεγάλης ανατροπής είναι ο κόσμος, είναι οι πολίτες, είναι ο λαός μας". Σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απευθύνεται πρωτίστως στους πολίτες "και έχουμε θετικά μηνύματα".

Όσον αφορά στην επίσκεψή του, είπε πως "την περίοδο της κρίσης πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και βαρύτητα στους συμπολίτες μας που βρίσκονται χωρίς φωνή, χωρίς δικαιώματα, χωρίς δυνατότητα να διεκδικήσουν".

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .