Image and video hosting by TinyPic

31/12/11

Ρε γελοίοι δημοσκόποι; Νομίζεται ότι μπορείτε να μας κοροϊδέψετε; Τι έκανε ο αντιπρόσωπος των τραπεζών για να τον προτιμήσουν οι ψηφοφόροι; Είναι κι αυτός ο καταλληλότερος σαν τον Σημίτη και τον Καραμανλή; Ουστ ρε...

Ιστορικό χαμηλό με επιστροφή του ΠΑΣΟΚ στην δεκαετία του 1970, προκύπτει από δημοσκόπηση της Kάπα Research για το Βήμα της Κυριακής.

Η Νέα Δημοκρατία διατηρεί σταθερό προβάδισμα 8,8 μονάδων, ωστόσο την πρωτιά έχει η αδιευκρίνιστη ψήφος που αγγίζει το 29,5%.

Συγκεκριμένα, ως προς την πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 21,4%, το ΠΑΣΟΚ 12,6%, τοΚΚΕ 9,3%, ο ΣΥΡΙΖΑ 6,2%, ΛΑΟΣ 5,3%, η Δημοκρατική Αριστερά 5%, οι Οικολόγοι-Πράσινοι 2,8%, η Δημοκρατική Συμμαχία 2,5% και το Άρμα Πολιτών 1%.

Άλλο κόμμα δηλώνει ότι θα ψηφίσει το 4,4% των ερωτηθέντων.
Σύμφωνα με την έρευνα, αν στις επόμενες εκλογές δεν προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση, το 40,1% θα προτιμούσε για πρωθυπουργό τον Λουκά Παπαδήμο και το 35,4% τον αρχηγό του πρώτου κόμματος.

Ο Λουκάς Παπαδήμος συγκεντρώνει τις περισσότερο θετικές γνώμες των ερωτηθέντων (66%), και ακολουθούν οι Φ.Κουβέλης (51,4%), Αντ.Σαμαράς (35%), Αλ.Τσίπρας (30,6%),Αλ.Παπαρήγα (26%), Γ.Καρατζαφέρης (22,2%), Ντ.Μπακογιάννη (21%) και Γ.Παπανδρέου(18,8%).

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .