Image and video hosting by TinyPic

22/12/11

Εκλογές δεν θα δείτε ραγιάδες, παρά μόνο όταν σβήσει ο ήλιος...

«Η χώρα δεν μπορεί να οδηγηθεί σε εκλογές την ώρα που διαπραγματεύεται το PSI. Κωλύομαι να μιλήσω δημόσια για το PSI που διαπραγματευόμαστε νυχθημερόν αλλά θα έπρεπε να μπορώ ώστε να ξέρει ο λαός τι γίνεται», είπε την Πέμπτη στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Δεν μπορεί να πάμε σε εκλογές προτού συμφωνήσουμε για το νέο δανειακό πρόγραμμα», ανέφερε ακόμη ο υπουργός, σημειώνοντας ότι «η διαρκής παραγωγή αβεβαιότητας δεν βοηθά τη χώρα» για να προσθέσει:

«Προσωπικά ντρέπομαι να ασχοληθώ με θέματα πέραν των επιτακτικών αναγκών διάσωσης της πατρίδας μου».

Η παρέμβαση του υπουργού έγινε στο πλαίσιο της συζήτησης στην Ολομέλεια των διμερών συμφωνιών της Ελλάδας με την Καναδά και την Ελβετία για την αποφυγή διπλής φορολογίας.

Της ομιλίας του υπουργού είχε προηγηθεί παρέμβαση του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη, που υπογράμμισε πως πρέπει να βελτιωθεί η σύνθεση της κυβέρνησης και πως χρειάζεται να δοθεί και άλλος χρόνος στην κυβέρνηση Παπαδήμου για να προχωρήσει τις απαιτούμενες διαρθρωτικές αλλαγές και αυτές να αρχίσουν να αποδίδουν τους πρώτους καρπούς.

«Χρειάζεται νέα κυβέρνηση και ένας άλλος χρόνος διαφορετικά θα εμπλακούμε σε νέα προβλήματα. Ή θα πρέπει να γίνουν εκλογές τώρα να ξεκαθαρίσει η κατάσταση ή προκήρυξη εκλογών σε χρόνο που θα μας επιτρέπει να διαχειριστούμε τα σοβαρά προβλήματα», είπε.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .