Image and video hosting by TinyPic

31/12/11

Σκηνές ωμής βίας...

Σκηνές ωμής βίας διαδραματίστηκαν λίγο πριν τις 02.00 τα ξημερώματα μετά από συμπλοκή ομάδων νεαρών, περίπου 10 με 15 ατόμων η καθεμία, στον πεζόδρομο Καραπαπά.

Άναυδοι δεκάδες θαμώνες παρακολουθούσαν από τα μπαρ της περιοχής τους νεαρούς να συμπλέκονται χρησιμοποιώντας καδρόνια , καρέκλες, πέτρες και μπουκάλια μπύρας.

Η πρώτη ομάδα ξεκίνησε από την οδό Μπουκογιάννη και η δεύτερη από τον πεζόδρομο Καραπαπά, όπου βρίσκεται κλαμπ φίλων του Παναθηναϊκού.

Από την συμπλοκή, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπήρχε τραυματισμός, ενώ φθορές προκλήθηκαν σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα, τα οποία πανικόβλητοι θαμώνες των παρακειμένων καφετεριών επιχείρησαν να απομακρύνουν.

Η συμπλοκή διήρκησε μόλις λίγα λεπτά και σύμφωνα με το agriniopress.gr οι νεαροί στη συνέχεια εξαφανίστηκαν στους γειτονικούς δρόμους. Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, δεν είναι γνωστό όμως αν έχουν γίνει προσαγωγές.

Αυτόπτες μάρτυρες λένε πως από καθαρή τύχη δεν προκλήθηκε τραυματισμός, ενώ θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως το επεισόδιο αποτελεί μια ακόμα συνέχεια της «βεντέτας» που υπάρχει στο Αγρίνιο, μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .