Image and video hosting by TinyPic

14/12/11

Τους έξι νεκρούς έφτασε ο απολογισμός της φρικιαστικής δράσης του ενόπλου που σκόρπισε χθες τον τρόμο και τον θάνατο στη Λιέγη...

Τους έξι νεκρούς έφτασε ο απολογισμός της φρικιαστικής δράσης του ενόπλου που σκόρπισε χθες τον τρόμο και τον θάνατο στη Λιέγη του Βελγίου, καθώς η αστυνομία εντόπισε στο σπίτι του δράστη άλλο ένα πτώμα, αυτό μιας γυναίκας.

Πρόκειται για μια 45χρονη οικιακή βοηθό κάποιου γείτονα του δράστη, ο οποίος λίγο πριν αποχωρήσει για να διαπράξει το απεχθές του έγκλημα, την είχε καλέσει στο σπίτι του προκειμένου να της προσφέρει εργασία, όπως της είχε πει. Όταν εκείνη προσήλθε στο σπίτι του, ο άνδρας της επιτέθηκε και τη σκότωσε.

Σύμφωνα με την «The Telegraph» το πτώμα βρέθηκε σε μια αποθήκη στο εσωτερικό του σπιτιού, η οποία κατά πάσα πιθανότητα χρησιμοποιούνταν για την καλλιέργεια κάνναβης.

Δύο έφηβοι, ηλικίας 15 και 17 ετών, και μία 75χρονη γυναίκα σκοτώθηκαν την ώρα της επίθεσης . Ενα δίχρονο κοριτσάκι εξέπνευσε αργότερα στο νοσοκομείο ενώ και ο ένας εκ των δραστών, ο 33χρονος Νορντίν Αμρανί, φέρεται να αυτοκτόνησε. Την ίδια στιγμή περισσότεροι από 120 άνθρωποι τραυματίστηκαν από την επίθεση.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .