Image and video hosting by TinyPic

8/12/11

Βενιζέλος : Οι επόμενοι τρεις μήνες θα είναι πολύ κρίσιμη περίοδος. Εδώ και δύο χρόνια τα ίδια λες. Καλά κάνεις αφού ξέρεις ότι απευθύνεσαι στον πιο ηλίθιο λαό της υφηλίου...

Οι επόμενοι τρεις μήνες θα είναι πολύ κρίσιμη περίοδος για την Ελλάδα, στην όλη προσπάθεια της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει την κρίση, δήλωσε ο αντιπρόεδρος και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος σε μήνυμα του στο 13ο ετήσιο επενδυτικό συνέδριο για την Ελλάδα, το οποίο διοργανώθηκε στο Μανχάταν με θέμα: «Μια νέα αρχή». Παράλληλα, ο κ. Βενιζέλος τόνισε τη σπουδαιότητα παραμονής της Ελλάδας στην Ευρωζώνη και έκανε λόγο για την προοπτική διεξαγωγής εκλογών, αφού, όπως είπε, προηγηθεί η «επίτευξη συμφωνίας» με τους ιδιώτες πιστωτές για τη συμμετοχή τους στην ανταλλαγή ομολόγων με σκοπό τη μείωση του ελληνικού χρέους.

Παράλληλα, ο υπουργός Οικονομικών αναφερόμενος στην επικείμενη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ εξέφρασε την ελπίδα ότι θα ληφθούν και επισήμανε την ανάγκη οι Ευρωπαίοι ηγέτες να στείλουν ένα σαφές και δυνατό μήνυμα προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κρίση.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .