Image and video hosting by TinyPic

6/12/11

Κόψε φάτσα και βγάλε συμπέρασμα...

Προθεσμία για να απολογηθεί -πιθανότατα σήμερα- ζήτησε από την ανακρίτρια Ρεθύμνου ο 47χρονος εκπαιδευτικός και προπονητής μπάσκετ, Νίκος Σειραγάκης, ο οποίος κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ' εξακολούθηση.

Για λόγους ασφαλείας δεν μεταφέρθηκε στα δικαστήρια Ρεθύμνου, αλλά μετέβη στο κτήριο της Ασφάλειας η ανακρίτρια.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι αμέσως μετά ο 47χρονος μεταφέρθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στα κρατητήρια άλλου νομού, υπό τον φόβο σοβαρών επεισοδίων.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, κ. Λεχωβίτη, ο 47χρονος παραδέχεται τις πράξεις του, ωστόσο θα ζητήσουν τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, υποστηρίζοντας ότι ο προπονητής πάσχει από σοβαρή ψυχική διαταραχή.

Όπως είναι γνωστό, στην προανακριτική του απολογία, ο 47χρονος υποστήριξε ότι όλα όσα έκανε ήταν φυσιολογικά και γίνονταν για το καλό των παιδιών και πάντα με τη συναίνεσή τους. Να σημειωθεί ότι το Σάββατο, τον 47χρονο επισκέφθηκε -σύμφωνα με την αστυνομία- η σύζυγος με τα παιδιά τους, προκειμένου να του ζητήσει να υπογράψει το διαζύγιό τους.

Η αστυνομία εξακολουθεί να φοβάται την επόμενη ημέρα στο Ρέθυμνο, που εξακολουθεί να δείχνει ανήμπορο να διαχειριστεί αυτό το πρωτοφανές σκάνδαλο. Η τοπική κοινωνία δείχνει φοβική και ο ένας πλέον κοιτάζει τον άλλον με καχυποψία.

«Το Ρέθυμνο έχει πέσει σε κατάθλιψη» σχολίασε χθες γνωστός παράγοντας της πόλης. Το χειρότερο όμως θα έρθει, όπως υπογραμμίζουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., όταν θα φθάσει η ημέρα που οι γονείς των περίπου 40 παιδιών που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των πιθανών θυμάτων θα πάρουν στα χέρια τους τη δικογραφία με τις φρικιαστικές περιγραφές.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .