Image and video hosting by TinyPic

22/12/11

Αλήθεια, όλα αυτά τα ηλίθια, είναι άραγε από αυτόν τον πλανήτη; Και ποιος τους δίνει το χρήμα για να το καταθέσουν στις τσέπες κάποιων κακοτεχνών;

Χιλιάδες φανατικοί φίλοι του συγκροτήματος «Red Hot Chili Peppers» στήθηκαν στην ουρά για ένα εισιτήριο της συναυλίας που θα γίνει σε... δέκα μήνες. Μερικά τετράγωνα πιο κάτω, σε άλλες ουρές, συνταξιούχοι και νεότεροι κατέθεταν στις τράπεζες το αντίτιμο για το εισιτήριο της καθημερινότητας

Κοσμοσυρροή χθες το πρωί στο κέντρο της Αθήνας. Οχι, ο κόσμος δεν είχε μαζευτεί για κάποια συγκέντρωση διαμαρτυρίας, όπως συχνά συμβαίνει το τελευταίο διάστημα. Το πλήθος που κατέκλυσε την Πανεπιστημίου είχε μία και μόνη επιθυμία: να εξασφαλίσει το μαγικό χαρτάκι για την πρώτη συναυλία των «Red Hot Chili Peppers» στην Αθήνα, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Την ίδια ώρα, λίγα μέτρα πιο κάτω, οι ουρές σε τράπεζες έφταναν μέχρι το πεζοδρόμιο. Συνταξιούχοι κυρίως, αλλά και νεότεροι, άλλος για να εισπράξει το βοήθημα, άλλος για να πληρώσει κάποια δόση της Εφορίας. Ολοι βυθισμένοι στις σκέψεις τους, χαμένοι στο κυνήγι ενός άλλου εισιτηρίου: αυτού που σου δίνει τη δυνατότητα να βγάλεις την καθημερινότητα.
Στην άλλη ουρά το κλίμα ήταν σχεδόν πανηγυρικό: Η είδηση της επίσκεψης του δημοφιλούς και πολυβραβευμένου ροκ συγκροτήματος βγήκε την περασμένη εβδομάδα. Χθες ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων. Και όπως αποδείχτηκε, οι περισσότεροι πιστοί φαν του γκρουπ δεν θέλησαν να το ρισκάρουν, γι' αυτό και έσπευσαν. Κι όταν λέμε έσπευσαν εννοούμε πως στήθηκαν έξω από το Ticket House (Πανεπιστημίου 42) από τις 6.30 τα χαράματα για να πάρουν καλή σειρά.

Για την ουρά της συναυλίας η κρίση είναι μία κακή είδηση.
Στις 10.30 π.μ που άνοιξαν τα εκδοτήρια είχε ήδη σχηματιστεί μια τεράστια ουρά από κόσμο, η οποία έπιανε όλο το πεζοδρόμιο της Πανεπιστημίου, «έστριβε» στην Ιπποκράτους και κάποιες στιγμές έφθανε έως και την Ακαδημίας! Στην ουρά συναντούσες κυρίως νεαρά άτομα ηλικίας 20 έως 30 ετών, ενώ υπήρχαν και κάποιοι μεγαλύτεροι θαυμαστές του διάσημου συγκροτήματος.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .