Image and video hosting by TinyPic

19/12/11

Άρχισαν να γλύφουν τους Άγγλους οι φασίστες Γερμανοί...

«Για τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο είναι ένας αναντικατάστατος εταίρος στην ΕΕ», δήλωσε στη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με το Βρετανό υπουργό Εξωτερικών Ουίλιαμ Χέιγκ στο Λονδίνο, o Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Γκουίντο Βεστερβέλε.

Οι δηλώσεις του κ. Βεστερβέλε έγιναν σε μία προσπάθεια να αποκατασταθούν οι σχέσεις της Μ. Βρετανίας με την ΕΕ, μετά το ρήγμα των σχέσεων που δημιουργήθηκε στην τελευταία Σύνοδο Κορυφής στις 9 Δεκεμβρίου, αλλά και των αντεγκλήσεων μεταξύ του Γάλλου υπουργού Εξωτερικών Φρανσουά Μπαρουέν και του Ουίλιαμ Χέιγκ την Παρασκευή.

«Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι, πρέπει να σταθούμε δίπλα- δίπλα και πρέπει να χτίσουμε γέφυρες ανάμεσά μας μετά την τελευταία σύνοδο. Αυτή είναι η προσφορά και η χειρονομία μου», τόνισε ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών.

«Δεν υπάρχει κρυφή ατζέντα εναντίον του Σίτι του Λονδίνου. Πιστεύουμε ότι είναι προς το κοινό μας συμφέρον, είναι στο αμοιβαίο μας συμφέρον, να έχουμε ένα μεγάλο κομμάτι των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών εδώ στην πόλη του Λονδίνου», κατέληξε ο Βεστερβέλε.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .