Image and video hosting by TinyPic

14/12/11

Μιλάμε για την κοροϊδία του κερατά. Πιάνουν λέει φοροφυγάδες. Ψέμα, μέγα ψέμα, αφού τους αφήνουν ελεύθερους...

Πηγαινοέρχονται στο Αυτόφωρο οι φοροφυγάδες επιχειρηματίες οι οποίοι συλλαμβάνονται τις τελευταίες ημέρες. Όπως διαπίστωσε το Υπουργείο Οικονομικών, από τους 17 φοροφυγάδες που συνελήφθησαν από το Σ.Δ.Ο.Ε. για συνολικές ληξιπρόθεσμες οφειλές από Φ.Π.Α. ύψους 5,6 εκατ. ευρώ, στο ταμείο απέδωσαν μόνο 50.000 ευρώ.

Το πρόβλημα επιτείνεται περαιτέρω, όταν προστεθούν και άλλες 32 συλλήψεις από την Οικονομική Αστυνομία για συνολικά χρέη 40 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Τα Νέα», οι εισροές εσόδων δεν διαφοροποιούνται αισθητά, καθώς ακόμη και όσοι δήλωσαν πρόθεση ρύθμισης των οφειλών τους μένει να αποδειχθεί ότι θα τηρήσουν τον... λόγο τους. Κανένας άλλωστε από τους 49 συλληφθέντες δεν πέρασε περισσότερο από 48 ώρες στα κρατητήρια.

Έτσι, πρακτικά μπορεί οι χειροπέδες να... πέφτουν βροχή το τελευταίο διάστημα, στα ταμεία όμως έσοδα δεν μπαίνουν και όσοι συλλαμβάνονται περνούν μία νύχτα στα κρατητήρια και την επομένη αφήνονται ελεύθεροι είτε με περιοριστικούς όρους -εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους κάθε 15 ημέρες-, είτε με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, είτε με εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης, είτε με ποινή φυλάκισης τριών ετών, η οποία εκ του νόμου δεν εκτελείται, καθώς προβλέπεται αναστολή.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .