Image and video hosting by TinyPic

8/12/11

Την Ουάσινγκτον κατηγόρησε ο πρωθυπουργός της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, για υποκίνηση και ενθάρρυνση των μετεκλογικών διαδηλώσεων...

Την Ουάσινγκτον κατηγόρησε ο πρωθυπουργός της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, για υποκίνηση και ενθάρρυνση των μετεκλογικών διαδηλώσεων, ισχυριζόμενος ότι εκατομμύρια δολάρια δόθηκαν για να επηρεάσουν το εκλογικό αποτέλεσμα.

Στα πρώτα του επίσημα σχόλια, μετά το πλήγμα που δέχθηκε το κόμμα του «Ενωμένη Ρωσία» στις εκλογές, ο Βλαντιμίρ Πούτιν τόνισε ότι η Αμερικανίδα υπουργός Χίλαρι Κλίντον «έδωσε το σήμα» στους αντιπάλους του Κρεμλίνου.

«Έθεσε τον τόνο για μερικούς ακτιβιστές της αντιπολίτευσης, τους έδωσε το σήμα, αυτοί άκουσαν το σήμα και ξεκίνησαν τη δράση τους» είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή, δεκάδες χιλιάδες Ρώσοι πολίτες εκφράζουν την ετοιμότητά τους να κατέβουν στους δρόμους και να διαδηλώσουν κατά του Βλαντιμίρ Πούτιν. Οι κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο αναμένεται να αποτελέσουν τη μεγαλύτερη πρόκληση της ρωσικής κυβέρνησης.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .