Image and video hosting by TinyPic

7/12/11

Ου να χαθείς κολαούζε του Γιώργου Παπανδρέου. Κάνεις καλύτερες παραστάσεις ακόμα και από τον Καρατζαφέρη...

Έκκληση στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να προχωρήσει, ουσιαστικά, στην κοπή χρήματος και να ενισχύσει απευθείας τη ρευστότητα στις αγορές απηύθυνε από την Βουλή ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο της ομιλίας του για τον προϋπολογισμό.

Ο κ. Σαμαράς εκτίμησε ότι μετά τις κερδοσκοπικές επιθέσεις που δέχθηκαν και άλλες χώρες και την αδυναμία της Ευρώπης να δημιουργήσει αναχώματα αποδεικνύεται ότι τα σημερινά μέτρα δεν αρκούν.

Ο ίδιος τόνισε ότι χρειάζεται « να βάλει η ΕΚΤ το υπερόπλο της» και να γίνει δανειστής έσχατης ανάγκης.

Σύμφωνα με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μέσα στους επόμενους μήνες θα πρέπει να δοθεί έμφαση στην τακτοποίηση του ελληνικού χρέους με το εθελοντικό κούρεμα, στην εξασφάλιση της επανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και των ασφαλιστικών ταμείων καθώς και στην προσπάθεια ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.

«Ψηφίζουμε τον προϋπολογισμό γιατί δίνουμε προτεραιότητα στο να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα του χρέους και για να ζητήσουμε αυτό που λείπει από το πρόγραμμα, την ανάκαμψη», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς, επισημαίνοντας ότι η συζήτηση για τον προϋπολογισμό γίνεται σε «συνθήκες έκτακτες, συνθήκες κρίσης, την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα».

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .