Image and video hosting by TinyPic

5/12/11

Άδικα παίρνεται μέτρα. Ο Έλληνας δεν σηκώνετε πλέον από τον καναπέ. Ο πρωκτός του έχει πιάσει κάλο. Άλλωστε ξεχνάει πολύ γρήγορα, αρκεί στην εξουσία να βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ...

Βάσει των σχεδίων που έχουν εκπονηθεί κατά την επέτειο του Πολυτεχνείου θα κινηθεί αύριο η αστυνομία, για την αντιμετώπιση τυχόν επεισοδίων με αφορμή την συμπλήρωση τριών χρόνων από τον θάνατο του μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Χιλιάδες αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες της Αττικής θα βρίσκονται καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας σε επιφυλακή, ενώ περίπου 7.000 συνάδελφοί τους θα είναι στους δρόμους.

Οι υπηρεσίες της Αθήνας ενισχύθηκαν μάλιστα και από αστυνομικούς των νομών που βρίσκονται κοντά στην Αττική.

Εκείνο το οποίο άφηναν να εννοηθεί οι επιτελείς της ΕΛΑΣ είναι ότι δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν, με αφορμή τις εκδηλώσεις, να προκαλέσει επεισόδια.

Τα μέτρα θα είναι, όπως λένε, αυστηρά και σε περίπτωση που κάποιος επιχειρήσει να δημιουργήσει προβλήματα, θα αντιμετωπίζεται αμέσως.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίδεται στην πρόληψη, για τον λόγο αυτό θα γίνονται έλεγχοι σε άτομα που ενδεχομένως φέρουν μολότοφ και αντικείμενα για επιθέσεις και εμπρησμούς.

Επειδή πορείες και διαδηλώσεις θα πραγματοποιήσει σε πολλές περιοχές της χώρας, τα μέτρα θα είναι ιδιαίτερα αυστηρά και στην περιφέρεια.

Στην Αθήνα είναι προγραμματισμένες δύο συγκεντρώσεις, μία το μεσημέρι στα Προπύλαια, από φοιτητές και μία στις 6 το απόγευμα, από αντεξουσιαστές.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .