Image and video hosting by TinyPic

22/12/11

Τσακώνονται μεταξύ τους οι φασίστες που κυβερνούν τους ραγιάδες...

Πρωτοφανής τσακωμός έγινε μέσα στο υπουργικό συμβούλιο μεταξύ του υπουργού Οικονομικών και συνταγματολόγου κ. Ευάγγελου Βενιζέλου και του υπουργού Μεταφορών και δικηγόρου κ. Μάκη Βορίδη για τα θέματα της δικαιοσύνης, τα οποία ήταν στην ατζέντα.

Συγκεκριμένα, οι αφορμές ήταν η μείωση του αξιόποινου και η διευκόλυνση της έκδοσης διαζυγίων. Ο κ. Βορίδης διαφώνησε ανοιχτά με τις δύο αυτές μεταρρυθμίσεις του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Μιλτιάδης Παπαιωάννου. Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Βενιζέλος φέρεται να μίλησε για «κραυγάζοντες» οι οποίοι πρέπει να καταλάβουν ότι κάνουν λάθος.
Το γάντι που πέταξε ο υπουργός Οικονομικών, δεν άφησε να πέσει κάτω ο κ. Βορίδης.

Απαντώντας στον συνάδελφό του ο υπουργός Μεταφορών φέρεται να είπε πως η κυβέρνηση δεν είναι κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, αλλά τριών εταίρων και πρέπει κάθε άποψη να λαμβάνεται υπ’ όψιν. Ο κ. Βενιζέλος προσπάθησε να τον επαναφέρει στην… τάξη: “Να προσέχεις πως μιλάς”, φέρεται να του είπε, για να πάρει την απάντηση «Θα μιλάω όπως θέλω!”

Εκείνη την ώρα ο πρωθυπουργός κ. Λουκάς Παπαδήμος παρενέβη και σε μια προσπάθεια να ηρεμήσει τα πνεύματα ανέφερε πως στο υπουργικό συμβούλιο θα ακούγονται όλες οι απόψεις.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .