Image and video hosting by TinyPic

13/12/11

Ευτυχώς οι άνδρες των ΜΑΤ είναι ήρωες, αφού κατάφεραν να απωθήσουν τους ανάπηρους που είναι φοβερά επικίνδυνοι για τους υπουργούς...

Κλειστές παραμένουν από νωρίς το πρωί κεντρικές οδοί στο κέντρο της Αθήνας, λόγω της πορείας που πραγματοποιούν άτομα με αναπηρία.

Η πορεία σταμάτησε για αρκετή ώρα στην πλαϊνή είσοδο της Βουλής στη Βασ. Σοφίας, έπειτα από επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων, και αντιπροσωπεία των ΑμεΑ μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου, για να επιδώσει ψήφισμα διαμαρτυρίας.

Συναντήθηκαν με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Σταυρόπουλο, ο οποίος άκουσε τα αιτήματά τους και τους υποσχέθηκε να τα μεταφέρει.

Λίγο μετά τις 13:00, όλοι μαζί ξεκίνησαν πορεία προς το Υπουργείο Οικονομικών.

Εν τω μεταξύ, μικρή ένταση δημιουργήθηκε όταν κάποιοι από τους συγκεντρωμένους επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό. Οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν τις ασπίδες τους, για να τους απωθήσουν.

Στις 11:00 το πρωί ξεκίνησε η παν-αναπηρική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στα γραφεία της Συνομοσπονδίας, που βρίσκονται στην οδό Χαλκοκονδύλη 37, την οποία έχει προγραμματίσει για σήμερα η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, διαμαρτυρόμενη για τις περικοπές και τις επιπτώσεις τους στην καθημερινότητα των ΑμεΑ.

«Τα άτομα με αναπηρία δεν αντέχουν άλλο το δρόμο της φτώχειας και της εξαθλίωσης. Δεν αντέχουν άλλο την κατάρρευση του προνοιακού συστήματος και τη συνεχιζόμενη υποβάθμιση του συστήματος Υγείας» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .